TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Vezetői fotel gázlift, gázteleszkóp 110 kg-os teherbírással

Gázlift vezetői fotelekhez
Gázlift vezetői fotelekhez
Gázlift vezetői fotelekhez
Gázlift vezetői fotelekhez
Gázlift vezetői fotelekhez
Gázlift vezetői fotelekhez

Vezetői fotel gázlift, gázteleszkóp 110 kg-os teherbírással

A vezetői fotelek, hintamechanikás forgószékek "lelke" a gázlift. Ezért ennek az alkatrésznek a meghibásodása nagymértékben rontja az üléskomfortot. Tönkremenetele megakadályozza az irodaszék magasság állításának lehetőségét. Az irodai fotelekbe a normál gázliftnél általában egy rövidebb méretű elem, a vezetői fotel gázlift kerül beépítésre. Köszönhető ez a fotelek speciális mechanikájának és kialakításának.

A gázliftet így is ismerheti: gázteleszkóp, gázpumpa, gázpatron, teleszkóp


Megbízható bolt minősítés az Árukereső.hu minősítése alapjánFontos információ! Mielőtt megrendeli a megfelelő székalkatrészt, kérjük ellenőrizze le annak a fontosabb méreteit, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt küldjük el Önnek.

Bővebben
Szállítási idő :
3 munkanap
Szállítási költség futárral, csomagautomatával :
GLS futárral vagy Foxpost automatával 1.790 Ft
Szállítási költség személyes átvétellel :
Kecskeméti üzletünkben a Külső-Szegedi út 136. alatt - ingyenes
Márka/Gyártó :
SzékSzervíz
Teherbírás :
110 kg
"A"paraméter, tubus hossza :
180 mm
"B" paraméter, teljes csukott hossz :
235 mm
"C" paraméter, emelési hossz :
75 mm
"D" paraméter, teljes nyitott hossz :
310 mm
További adatok
Raktáron :  16 db
5 500 Ft (4 331 Ft + ÁFA) Gyors, 1-3 napos szállítási idővel
Részletek

Gázlift, gázteleszkóp méretezett rajzaAz irodaszékekhez használt gázlift egyik legfontosabb tulajdonsága A = 180 mm a tubus rész hossza. Itt 1-2 cm eltérés nem szokott problémát okozni a gázlift fokozatmentes állíthatósága miatt. A gázlift csukott állapotban B = 235 mm. A tubus-rész és a maximális nyitás együttes értéke D = 310 mm határozza meg a gázlifttel elérhető legmagasabb és legalacsonyabb ülési pozíciót. Így a gázlift állíthatósága C = 75 mm. A gázlift tubus részének az átmérője, ahol a lábcsillagba csatlakozik, 50 mm. De mivel a gázlift vége kúpos, így attól függően, hogy hol méri, 45-50 mm közötti értékek is lehetnek. A felső, ülésvasalathoz csatlakozó rész átmérője F = 28 mm.

Miért fontos a gázlift hosszára figyelni? Mert ez határozza meg, hogy a széket vagy fotelt milyen magasra lehet felemelni, illetve leengedni. Ha nem a megfelelő hosszúságot választja, nem lehet beállítani a kényelmes üléspozíciót. Ha a gázlift túl rövid, nem lehet elég magasra állítani az ülőfelületet, és nem éri fel rendesen az asztalt. Ha azonban a gázlift túl hosszú, akkor esetleg nem tudja megfelelő alacsonyra állítani a széket, és így a lába nem ér le a földig.

Mindenképpen érdemes tehát a gázlift magasságot ellenőrizni. Az "A" méretnél előforduló 1-2 cm-nyi eltérés még nem okoz gondot.

 

De miből is áll össze egy gázlift?

Nézzük át alaposan, hogy milyen elemekből is áll össze a gázlift. Így egyszerűbben megismerheti működési elvét. Azt még most, az elején célszerű tisztázni, hogy az egyes elemek külön-külön nem beszerezhetőek. Mivel a legtöbb gyártó a gázliften belül méreteiben eltérő elemeket használ, így azok egymással nem kompatibilisek. Ezért lehet csak egyben, egy elemként kicserélni a gázliftet.

Gázlift, gázteleszkóp, gázpumpa robbantott rajza

Azért, hogy Ön egyszerűen átláthassa milyen elemekből áll a gázlift, készítettünk egy olyan képet, amit szétszereltünk az Ön kedvéért egy új gázliftet. Mint látja, a gázlift két fő elemből áll össze:

1. A tubusrész (alsó, fekete csőszerű elem) Ez határozza meg a gázlift jellegét. Az irodaszékeknél a tubus hossza "A" rész, általában 20-23 cm között szokott lenni.

2. A teleszkóp mozgatókarja is két részből áll össze, de ezek szét nem bonthatóak. A vastagabb (a felső képen a fényes rész) maga ateleszkóp, míg a vékonyabb része a mozgató vagy távtartókar. Ezzel rögzül a teleszkóp rész magához a tubushoz.

 

A gázlift elemei részletesen

Ezután nézzük végig részletesen, milyen fukciót szolgálnak az egyes elemek. Ezek megismerésével könnyeb lessz szétszedni a tönkrement, meghibásodott gázliftet is.

Gázlift, gázteleszkóp, gázpumpa részletes bemutatása


A gázlift vagy gázteleszkóp elemei:

1. Gázlift kinyomótengelye

A szék magasságállításáért ez az alkatrész a felelős. Működési elve megegyezik egy hidraulikus munkahengerrel. A tengely végén található gomb (bal oldali kis zöld gomb) benyomásával működtethetjük. A szék magasságállító karjának használatával ezt a gombot nyomjuk be.

2. Távtartó gumigyűrű

Ez az apró alkatrész felelős a gázteleszkóp puha működéséért, hogy a legalacsonyabb helyzetben is komfortosan legyen a szék használható.

3. Lapos alátétek a golyós kosárral

A szék a terhelést ezeken az elemeken át adja át a gázlift tubusának, valamint ezek az alkatrészek teszik lehetővé a könnyű forgó mozgást.

4. Gázlift tubus

Ez az elem szolgálja az egyes elemek összefogását, illesztését, valamint ez az elem adja át a felhasználásból adódó összes terhelést a lábcsillagnak

5. Végalátét és biztosító gyűrű

Ezek a kis alkatrészek biztosítják azt, hogy az irodaszék felemelésekor a gázlift egyes elemei ne csússzanak szét függőleges irányban.

 

A gázlift cseréjének lépései

Gázlift, gázpumpa cseréjének lépései

 

A gázlift cseréje közepesen nehéz feladat, amelyik szerszámot igényel. Készítettünk Önnek egy részletes, fázisfotókkal bővített útmutatót, amiből megtudhatja, hogy hogyan érdemes nekilátni a székalkatrész cseréjének.

Gázliftek részletes szerelés útmutatója >>


Gyakori kérdések a székalkatrészek kiválasztásával kapcsolatban

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a székjavításhoz szükséges alkatrészt minél gyorsabban kiválaszthassa, illetve segíteni abban, hogy biztosan jó méretű székalkatrészt rendeljen.Illetve szeretnénk segíteni abban is, hogy a megrendelt székalkatrészeket minél egyszerűbben be tudja építeni irodaszékébe, forgószékébe. Ezért rengeteg információs anyagot készítettünk, ami segít ebben Önnek. 

Székalkatrészek beszerelése >>

Székjavítási leírások >>

Tönkrement székalkatrészek, hibajelenségek >>

Székalkatrész webáruház használata >>

Irodaszék karbantartási tanácsok >>

Székalkatrész rendelési kérdések >>

Székalkatrész szállítási kérdések >>

Számlázással kapcsolatos kérdések >>

Fizetéssel kapcsolatos kérdések >>

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészek szállításáról, vagy a fizetési lehetőségekről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hétfőtől csütörtökig 8 és 12 óra között hívja SzékSzervizes kollégánkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

Vásárlóink véleménye a SzékSzervíz webáruházról

 

Adatok
Cikkszám
GL-FOTEL-GAZLIFT
SzékSzervíz garancia


 

A SzékSzervíznél kiemelt fontosságú a megfelelő méretű és minőségű székalkatrész biztosítása. Ezért a vásárlást követően 14 napon belül bármikor visszaküldheti a székalkatrészt, ha kézhezvétel után kiderült hogy mégsem a megfelelő méretű, vagy kialakítású székalkatrészt rendelte a székjavításhoz.

 

  

A vásárlást követően 14 napon belül teljes visszatérítés

 

Ha nem megfelelő székalkatrészt választott, vagy a méretei nem egyeznek a cserélni kívánt székalkatrésszel, akkor 14 napon belül értesítsen minket az info@te96bt.hu email címen

Székalkatrész visszaküldése magyarázkodás nélkül

 

A vásárlástól számított 14 napon belül magyarázkodás nélkül visszaküldheti bármelyik még nem beépített termékünket, amely nem felelt meg az előzetes, elvárásának vagy elképzelésének.

Hiba történt a küldés során? Az nem az Ön hibájából történt

 

Balesetek néha történnek. Ha nem a megrendelt székalkatrészt küldtük, vagy nem jó darabszámban, akkor csak jelezze felénk, és megoldjuka cserét vagy a hiányzó termék pótlását, természetesen díjmentesen.

 

A megrendelt termék megsérült a szállítás közben? Küldjön róla egy fényképet

 

Bár a székalkatrészt gondosan becsomagoljuk, a szállítás során sérülés sajnos bármikor megtörténhet. Ilyen esetben csak küldjön egy fényképet a bejelentő űrlapunkon keresztül, és mi ingyenesen kicseréljük Önnek.

Ingyenes megrendelés törlés, ha menet közben meggondolta magát

 

Észrevette, hogy hiba van a megrendelésében, vagy úgy döntött, hogy mégsem javítja meg a meghibásodott irodaszékét? Nem probléma, hiszen a megrendelés napján ezt ingyenesen lemondhatja. Ehhez kérjük küldjön emailt az info@te96bt.hu címre.

 

Pénzvisszatérítés 3 napon belül

 

Ha bármilyen okból a székalkatrész árának a visszafizetését kéri, akkor a visszaküldött termék beérkezése után, 3 napon belül visszautaljuk a termék árát a visszaküldéskor megadott bankszámlára.

Kik vagyunk?

A SzékSzervíz szakképzett csapatamár több mint 25 éves székjavítási múlttal rendelkezik. Ilyen hosszú idő alatt több mint 6.500 irodaszék megjavításában segítettünk. Jól ismerjük a forgószékek tipusait és jellemzőit, hiszen a cégünk által működtetett Székáruház webshopunkban több mint 600 féle irodaszéke, vezetői fotel, ipariszék és ügyfélszék szállítását válalljuk. Így a magyarosrszágon forgalmazott legtöbb irodaszéket nemcsak kívülról, hanem belülről is ismerjük. A 25 év alatt a székalkatrészekkel kapcsolatban jelentős tapasztalatra és beszállítói kapcsolatokra sikerült szert tennünk. Így a webáruházunkban ajánlott székalkatrészek minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek.

 

Gondos segítség - részletes székjavítási leírások

Mi nem csak a megfelelő székalkatrészt tudjuk biztosítani, hanem ezek egyszerű cseréjéhez sok hasznos és ingyenes anyagot is összeállítottunk. Ezt minden esetben a szükséges székalkatrészhez kapcsolódóan megtalála a székalkatrész webáruházunkban. gy segítségünkkel a megfelelő alkatrész kiválasztása, mind pedig a székalkatrész szakszerű cseréje is egyszerűvé válik. De nézze meg előzetesen az összeállított székjavítási segédletünket is.

Segítség a szakszerű székjavításhoz >>

 

Folyamatos ügyfélszolgálat

Kérdése van a székjavítással, székalkatrésszel kapcsolatban? Hívja kollégáinkat hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 12.00 között a +36 30 760 2655 telefonszámon, akik készséggel segítenek Önnek. Vagy küldhet közvetlenül leveletaz info@te96bt.hu email címre, vagy segítséget kérhet az Üzenetküldő űrlap segítségével is.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek