TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Az ülésvas eltörött, berepedt. Mit csináljak?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha az ülésvasalattal probléma adódik, az a forgószék vagy vezetői fotel működésére kihatással van. Hibaként legtöbbször azt érzékeljük, hogy a szék imbolyog, vagy a magasságállítási lehetőség nem működik. De  alegjellemzőbb mégis az, hogy a szék felépítménye ferdén áll.

Ha a szék ülőlapja már nagyon ferde, azt viszonylag könnyű észrevenni szabad szemmel is. Azonban ha kezdődő meghibásodáról van szó, akkor nem ilyen könnyű észrevenni a ferdeséget. Ilyenkor legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy ha leszállunk a székről, a felépítmény magától elfordul. Ilyenkor a szék súlypontja mindig ugyanabba a helyzetbe forgatja az irodaszéket.

Ha azt gyanítjuk, hogy az ülésvassal lehet valami gond, célszerű megnézni alulról is a forgószéket, bőrfotelt. Sok esetben ilyenkor könnyen észrevehető, hogy a vasalatból az a rész, ahol a gázlift felső fele csatlakozik, kitörött vagy berepedt. Ekkor már biztos lehet benne, hogy a vasalatot cserélni kell. Felmerülhet még az elrepedt, eltörött ülésvas, hintafunkció hegesztése is. Ezt azonban nem javasoljuk, mert hegesztés közben a nagy hőtől tönkremehet a gázlift, megolvadhat a műanyag működtető gomb, vagy eldeformálódhat az ülésvasalat, ami ismételten gyors töréshez vezet.

Amennyiben az ülésvasalat cseréje elkerülhetetlen, ajánljuk webáruházunk ülésvasainak széles kínálatát, amit itt tud megismerni: Ülésvasalatok forgószékekhez, vezetői bőrfotelekhez >>


A székalkatrész cseréjéhez pedig itt talál részletes és hasznos segítséget: Ülésvasalatok és hintafunkciók cseréje egyszerűen >>

 

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>