TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Megrendelés lemondásával kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrész rendelés lemondásával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Előfordul, hogy a webáruházas megrendelés leadása után mégsincs szükség a székalkatrészre. Lehet hogy így már drágának tűnik a székjavítás, és inkább új irodaszék vásárlása mellett dönt. Természetesen a megrendelt székalkatrész szállítását költségmentesen lemondhatja, az alábbiak szerint:

Megrendelt székalkatrész lemondása emailben

Ha meggondolta magát, a leadott megrendelést emailben is elküldheti nekünk az info@te96bt.hu email címünkre. Kérjük, hogy ilyenkpr adja meg azokat az adatait, amiből a megrndelést be tudjuk azonosítani a rndszerünkben. Ilyen lehet a számlázási név, email cím, és természetesen a rendelési szám. Ha a beazonosítás sikerült, és megrendelését töröltük, a törlésről értesítő emailt is küldünk Önnek.

 

Ezért kérjük figyelje a megrendeléskor megadott email fiókját.

Megrendelt székalkatrész lemondása telefonon

A megrendelését munkaidőben telefonon is lemondhatja. Ehhez kérem hívja a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunkat a +36 30 760 2655 telefonszámon. Ebben az esetben is szeretnénk majd elkérni a megrendelés beazonosításához szükséges információkat, hogy kollégánk be tudja azt azonosítani a webáruházunk rendszerébe.

 

Ha a megrendelését telefonon adja le, és ezt meg is beszélte a kollégánkkal, a rendszerünk egy megerősítő email üzenetet ebben az esetben is küld az Ön email címére.

 

Új forgószék, vezetői fotel vásárlása

Amennyiben úgy dönt, hogy a székjavítás helyett inkább új széket szeretne vásárolni, abban is tudunk segíteni Önnek. Cégünk működteti a Székáruház webshopot, ahl minden igényre és feladatra talál új irodai székeket. Ráadásul ezek olyan székek, amiket a SzékSzervizünk jópár éve ismer és tesztel. Így biztos lehet benne, hogy ezek megbízható, jó minőségű székek. Ezt bizonyítja a tipustól függő - 1-5 év garancia is ezekre a székekre.

És ezekhez a székekhez biztosítjuk a SzékSzerviz Garanciánkat is, azaz a főbb székalkatrészeket még a garanciális idő után is biztosítjuk.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van még a megrendelés lemondásával kapcsolatban?  Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>