Számlázással kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrészek számlázásával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A webáruházunkba beérkezett székalkatrész megrendeléskor minden esetben számla kerül kiállításra, mely a számviteli törvények szerint, költségként elszámolható. Ezért kérjük, hogy a megfelelő számlázási adatokat adja meg rendeléskor, mivel a számla azok alapján, automatikusan készül. Természetesen ha menetközben észreveszi, hogy valamely adatot nem jól adta meg, lehetőség van a számlázási adatok módosítására. Ehhez kérem keresse SzékSzervizes Ügyfélszolgálatunkat.

 

Székalkatrész számla küldése

A megrendelés, valamint a megadott számlázási adatok alapján elkészült számlát elektronikusan, a megrendeléskor megadott email címre küldjük ki Önnek. Így a csomagban számlát nem talál. Az elküldött számla minden szempontból megfelel a NAV előírásainak, így számviteli bizonylatként használható. Garancia erre szolgáltató partnerünk, a Billingo. Az e-számláról szóló tajékoztató anyagot IDE KATTINTVA tudja elolvasni.

 

Hogyan tudja megnézni és kinyomtatni a vásárlásáról készült számlát?

Székszerviz megrendelés számlaértesítés és letöltés

A megrendeléséről a számla automatikusan készül, és rendszerünk automatikusan küldi ki Önnek a hello@billingo email címről. A feladó nevénél a Billingo név fog szerepelni. A tárgymezőben pedig a Számlája érkezett - TÉ 96 Bt. megnevezés lesz látható. Kérjük nyissam meg az emailt, amiben minden szükséges információt megtalál.

Amennyiben a számlát ki szeretné nyomtatni, úgy természetesen azt is megteheti. Ebben a levélben talál egy zöld gombot, "Számla letöltése" felirattal. Erre rákattintva máris átjut a számlázóprogram admin felületére. Itt azonnal láthatja a számla főbb adatait, amik természetesen megfelelnek a számviteli szabályoknak.

 

 

 

 

 

Számla letöltése a Billingo rendszeréből

 

Most már átkerült a Billingo rendszerébe, ahol a számla adatait részletesen is megtekintheti, leellenőrizheti. Ha a kiállított számla nem megfelelő és változtatni szerete rajta (pl. fizetési mód, számlázási név vagy cím, elírás) kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak, és javítjuk a számlát. Ha minden rendben, már a folyamat végénél jár.

Az oldal alján talál egy kék gombot "Számla letöltése" felirattal. Kattintson rá, és a számla már meg is nyílik egy új ablakban. Ezt lementheti a számítógépére, továbbküldheti a könyvelőjének, vagy ki is nyomtathatja, ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

 

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek webáruházunkról, és a székjavításhoz szükséges székalkatrészeinkről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

Ügyfélszolgálat

Amennyiben a számlázással kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

SzékSzerviz garancia

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu