TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

A forgószék kárpitozása tönkrement. Érdemes átkárpitozni?

Forgószék átkárpitozása. Hogyan kell, és érdemes-e egyáltalán?Forgószékeknél előfordul, hogy huzamosabb használat mellett a kárpit elkopik, kiszakad vagy foltos lesz. De egyszerűbb székeknél az is előfordulhat, hogy az ülőlapban a szivacsozás öszeesik, szétporlad. Ilyenkor a szék használat közben kényelmetlenné, "fapadossá" válik. Ezekben az esetekben szinte azonnal felmerülhet a szék átkárpitozásának az igénye. Bár első pillanatban a kárpitozás egyszerűnek tűnik, de van pár lényeges körülmény, amire célszerű odafigyelni.

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a szék régebben készült, így a kárpitozásához felhasznált szövet már nem beszerezhető. Ilyenkor csak valami hasonló anyaggal pótolható. Azonban ha ez a szék egy térbe kerül több, már meglévő székkel, akkor a megjelenése az új szövet miatt lényegesen eltérő is lehet. De javasoljuk, hogy nézzen körül a webáruházunkban elérhetőkárpitok között is. Kínálatunkban ugyanis nagyon sokféle szövet közül választhat, amit megrendelés esetén kb. 1 hét alatt tudunk Önnek elküldeni.

Amennyiben az átkárpitozás mellett dönt, akkor kb. 10-15.000 Ft-os költséggel kell kalkulálnia székenként, attól függően hogy egyszerű tűzött vagy díszvarrott székről van szó. 

 

Forgószék kárpitozása

Sok megkeresését kapunk forgószék átkárpitozással kapcsolatban. A SzékSzervíz saját kárpitossal nem rendelkezik, így ilyen megkeresésé esetén mi is kárpitoshoz visszük el a széket. Ráadásul mivel a cégünk Kecskeméten található, így sok esetben a szék ide-vissza szállítása lényegesen megdrágítaná a kárpitozást. Ezért javasoljuk, hogy elsősorban az Ön lakhelyéhez, irodájához közel keressen egy kárpitos műhelyt, akik vállalják az átkárpitozást.

A kárpitozás műhelymunka, így a széket biztosan el kell vinnie a kiválasztott kárpitosműhelybe. Mert szerencsére a forgószék átkárpitozása nem egy bonyolult dolog, így azt bármelyik kárpitos meg tudja csinálni. A forgószékekek, irodaszékek kárpitozáshoz való szétbontása során azonban előfordulhat, hogy rejtett hibák is előkerülnek, szükségessé vállhat egyes székalkatrészek cseréje is. Ha az Ön kárpitosa nem rendelkezik a szükséges székalkatrészekkel ajánlja neki nyugodtan webáruházunkat. Mi rövid idő alatt el tudjuk küldeni a megfelelő székalkatrészt, így az átkárpitozás gyorsan megtörténhet.

 

LIN szövetválaszték átkárpitozáshoz

 

Ha a szövetválasztékot nagyobb méretben szeretné megtekinteni, kérjük kattintson a képre. Sikerült megfelelő színű szövetet találnia? Ha igen, akkor kérjen ajánlatot a szövet szállítására! Illetve előtte kérdezze meg a kárpitosát, hogy mennyi szövetre van szükség az adott szék átkárpitozásához.

Tájékoztatásul néhány szövetkategória folyóméter ára. A szövetek általában 140 cm szélesek, így célszerű ezt alapul venni. Így egy átlagos forgószékhez kb. 80 cm széles anyag szükséges, hiszen egymás melleől kiszabható az ülőlap és a háttámla anyaga is. Ezek a megadott kárpit irányárak 2021 évre vonatkoznak, így attól függően, Ön mikor kér árajánlatot, ezektől eltérő is lehet.

 

I. kategóriás szövetek ára 4.445 Ft/fm (3.500 Ft + 27 % ÁFA)

II. kategóriás szövetek ára 5.690 Ft/fm (4.480 Ft + 27 % ÁFA)

III. kategóriás szövetek ára 7.645 Ft/fm (6.020 Ft + 27 % ÁFA)

IV. kategóriás szövetek ára 10.312 Ft/fm (8.120 Ft + 27 % ÁFA)

IV. kategóriás szövetek ára 11.913 Ft/fm (9.380 Ft + 27 % ÁFA)

 

A szöveteket igény esetén el is tudjuk Önnek küldeni. Ebben az esetben többféle szállítási mód közül is választhat.

Megnézem a szállítási lehetőségeket >>

 

Vásárlói vélemények webáruházunkról