TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A székgörgőt rögzítő csap a lábcsillaghoz jár?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Hova tartozik a székgörgő rögzítőcsap?

Sokszor előfordul, hogy a székjavításkor a lábcsillagról levett görgő után a lábcsillagból kiáll egy hengeres fémrész, a csap. Azonban ez a csap nem a lábcsillag része, csak erősen bele szokott szorulni a csillaglábba. De azt fontos tudni, hogy a csap minden esetben a székgörgőhöz tartozik. Így abban az esetben, ha a székgörgőt csak úgy sikerüt levenni, hogy a fémcsap a lábcsillagból áll ki, azt mindenképpen ki kell belőle venni. Mert ha új lábcsillagot vásárol, ahhoz nem lesz csap. Illetve ha székgörgőt rendel, mert az hibásodott meg, az pontosan a hozzávaló csappal fog megérkezni Önhöz.

Arra az esetre, ha nehézséget okoz a csap eltávolítása a lábcsillagból, készítettünk egy segédanyagot a csap kivételéhez. 

 

Székgörgő csapjának az eltávolítása >>

Miért fontos a csapátmérő meghatározása?

Ahhoz, hogy egy lábcsillag csere esetén a meglévő görgőket át tudja tenni az új lábcsillagba, fontos hogy azok méretben illeszkedjenek egymáshoz. Vagy ha új székgörgőt vásárol, akkor fontos, hogy az illeszkedjen a meglévő lábcsillaghoz. Ezt az illeszkedést biztosítja a csap.

Ezért fontos, hogy akár lábcsillagot, akér székgörgőt rendel, mindig mérje meg a székgörgő csapjának az átmérőjét. A mérés legegyszerűbben tolómérővel végezhető el. De mit tegyen, ha nincsen otthon tolómérője?

Erre az esetre készítettünk Önnek egy segédanyagot, hogy ezért az egyzerű feladathoz ne kelljen mindjárt székszervizes szakembert hívnia.

 

Csapátmérő egyszerű és gyors megmérése >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a szék meghibásodásával kapcsolatban. Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>