TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Forgószék fix és állítható karfák

A forgószékek kényelmét tovább növeli a megfelelő karfa. Azonban a szék karfákról tudni kell, hogy eléggé eltérő a székhez való felfogatásuk. Ráadásul nem is mindegyik forgószék van előkészítve úgy, hogy utólag karfát lehessen rá szerelni. Ezért székszervíz webáruházunkban inkább a meglévő, de tönkrement, eltört karfa pótlásához ajánljuk a székkarfa kínálatunkat.

Ha meglévő székéhez szeretne utólag karfát keresni, vagy szeretne jó minőségű karfás forgószéket választani, akkor keresse az erre vonatkozó kínálatunkat a Szekaruhaz.hu weboldalunkon.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

SzékSzervíz - a székalkatrész webáruházA SzékSzervíz Webáruházunk kiemelt feladata a székjavításhoz szükséges székalkatrészek forgalmazása, és a minél gyorsabb kiszállítása. Hiszen jól tudjuk, hogy amikor szükségessé válik a székjavítás, senki sem szeretne napokat várni az új székalkatrészre. De hogy a székjavítást még egyszerűbbé tegyük, sokféle részlettel és méretekkel segítünk a megfelelő méretű székalkatrész megtalálásában. Mert a sok székalkatrész bár egyformának tűnik, azért a méretekben lényeges különbségei is lehetnek.

És hogy a cserélendő székalkatrész ki és beszerelése minél egyszerűbb legyen, a webáruházunkban székjavítás videókat is talál.  Segítségükkel talán így már nem is olyan bonyolult a székjavítás. De ha mégis segítségre lenne szüksége a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, vagy a székjavításban, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken

 

SzékSzervíz - Mielőtt kidobná kedvenc irodaszékét!

Tovább