Tönkrement a forgószékem kárpitozása. Érdemes átkárpitoztatni?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Forgószékeknél előfordul, hogy huzamosabb használat mellett a kárpit elkopik, kiszakad vagy foltos lesz. De egyszerűbb székeknél az is előfordulhat, hogy az ülőlapban a szivacsozás öszeesik, szétporlad. Ilyenkor a szék használat közben kényelmetlenné, "fapadossá" válik. Ezekben az esetekben szinte azonnal felmerülhet a szék átkárpitozásának az igénye. Bár első pillanatban a kárpitozás egyszerűnek tűnik, de van pár lényeges körülmény, amire célszerű odafigyelni.

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a szék régebben készült, így a kárpitozéásához felhasznált szövet már nem beszerezhető. Ilyenkor csak valami hasonló anyaglla pótolható. Azonban ha ez a szék egy térbe kerül több, már meglévő székkel, akkor a megjelenése az új szövet miatt lényegesen eltérő is lehet. Amennyiben az átkárpitozás mellett dönt, akkor kb. 10-15.000 Ft-os költséggel kell kalkulálnia székenként, attól függően hogy egyszerű tűzött vagy díszvarrott székről van szó. 

A kárpitozás műhelymunka, így a széket biztosan el kell vinnie egy kárpitosműhelybe. A forgószékeke, irodaszékek kárpitozáshoz való szétbontása során előfordulhat, hogy rejtett hibák is előkerülnek, szükségessé vállhat egyes székalkatrészek cseréje is. Ha az Ön kárpitosa nem rendelkezik a szükséges székalkatrészekkel ajánlja neki nyugodtan webáruházunkat. Mi rövid idő alatt el tudjuk küldeni a megfelelő székalkatrsézt, így az átkárpitozás gyorsan megtörténhet.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel kárpitozással kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu