TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Tönkrement a forgószékem kárpitozása. Érdemes átkárpitoztatni?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Forgószékeknél előfordul, hogy huzamosabb használat mellett a kárpit elkopik, kiszakad vagy foltos lesz. De egyszerűbb székeknél az is előfordulhat, hogy az ülőlapban a szivacsozás öszeesik, szétporlad. Ilyenkor a szék használat közben kényelmetlenné, "fapadossá" válik. Ezekben az esetekben szinte azonnal felmerülhet a szék átkárpitozásának az igénye. Bár első pillanatban a kárpitozás egyszerűnek tűnik, de van pár lényeges körülmény, amire célszerű odafigyelni.

Sok esetben nehézséget okoz, hogy a szék régebben készült, így a kárpitozéásához felhasznált szövet már nem beszerezhető. Ilyenkor csak valami hasonló anyaglla pótolható. Azonban ha ez a szék egy térbe kerül több, már meglévő székkel, akkor a megjelenése az új szövet miatt lényegesen eltérő is lehet. Amennyiben az átkárpitozás mellett dönt, akkor kb. 10-15.000 Ft-os költséggel kell kalkulálnia székenként, attól függően hogy egyszerű tűzött vagy díszvarrott székről van szó. 

A kárpitozás műhelymunka, így a széket biztosan el kell vinnie egy kárpitosműhelybe. A forgószékeke, irodaszékek kárpitozáshoz való szétbontása során előfordulhat, hogy rejtett hibák is előkerülnek, szükségessé vállhat egyes székalkatrészek cseréje is. Ha az Ön kárpitosa nem rendelkezik a szükséges székalkatrészekkel ajánlja neki nyugodtan webáruházunkat. Mi rövid idő alatt el tudjuk küldeni a megfelelő székalkatrsézt, így az átkárpitozás gyorsan megtörténhet.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel kárpitozással kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>