TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Székgörgők és tappancsok

Székgörgő, fotelgörgő csere lépésről lépésre, részletes, fényképes székszerelési útmutatóval

Székgörgőből, parkettagörgőből jópár típust készítenek a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő székgörgőt, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez milyen tipusú, illetve milyen csapátmérőjű görgőre van szüksége.
Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Az irodai forgószékek, vezetői fotelek működése során a görgők biztosítják a megfelelő kapcsolatot a szék és a padló között. A terhelést az 5 db székgörgő adja át a padlónak, így különösen fontos, hogy azok jól működjenek. Néhány hasznos információ a megfelelő székgörgő kiválasztásához:

Székgörgő csapátmérő meghatározása >>
A székgörgő csere lépései >>

A kategóriába tartozó székalkatrészeket ismerheti az alábbi neveken is: görgő, székgörgő, parkettagörgő

Tovább

Az irodaszékek, forgószékek görgői sajnos az egyik leggyakrabban meghibásodó székalkatrészek közé tartoznak. Így a cseréjük szinte elkerülhetetlen. De hogyan tudja megtalálni a megfelelő székgörgőt? Mi ebben is segíteni szeretnénk Önnek, éppen ezért összeállítottunk Önnek egy részletes segítséget, amiben a székgörgőkkel kapcsolatos gyakori kérdéseket, illetve a hozzájuk tartozó válaszokat gyűjtöttük egybe. Így javasoljuk, hogy a székgörgők kiválasztása előtt nézze át, hogy biztosan a megfelelő székgörgőt tudja megrendelni.

Szék görgő cserével kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább