TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székgörgők és tappancsok

Székgörgő, fotelgörgő csere lépésről lépésre, részletes, fényképes székszerelési útmutatóval

Székgörgőből, parkettagörgőből jópár típust készítenek a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő székgörgőt, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez milyen tipusú, illetve milyen csapátmérőjű görgőre van szüksége.
Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Az irodai forgószékek, vezetői fotelek működése során a görgők biztosítják a megfelelő kapcsolatot a szék és a padló között. A terhelést az 5 db székgörgő adja át a padlónak, így különösen fontos, hogy azok jól működjenek. Néhány hasznos információ a megfelelő székgörgő kiválasztásához:

Székgörgő csapátmérő meghatározása >>
A székgörgő csere lépései >>

A kategóriába tartozó székalkatrészeket ismerheti az alábbi neveken is: görgő, székgörgő, parkettagörgő

Tovább

Vásárlóink véleménye a SzékSzervíz webáruházról

 

Tovább