TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Gázlift, gázrugó, gázteleszkóp

Forgószék, irodaszék, bőrtotel gázliftjének cseréje részletes leírásokkal, szerelési útmutatóval

A gázlift (gázteleszkóp, gázpumpa) tönkremenetele megakadályozza az irodaszék magasság állítását. Cseréjével továbbra is kényelmes, és állítható forgószéke maradhat. Kínálatunkban különböző méretű és teherbírású gázlifteket talál, hogy Ön megtalálhassa a székéhez leginkább megfelelő székalkatrészt.

Gázliftekből, gázteleszkópokból nagyon sokféle kivitelt és méretet használnak a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő gázliftet, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres gázliftet, eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, 150 kg teherbírású alkatrészre van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.. Ha a tönkrement gázlift cseréjén gondolkodik, bizonyára felmerül a kérdés: egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, nem működő gázteleszkóp kicserélése? Meg tudom én is csinálni: Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el.

A forgószék gázliftek kicserélésének lépései >>

Tovább

Gázrugó, gázteleszkóp, gázpumpa

Melyik lesz a megfelelő székalkatrész? Ennek a kérdésnek a megválaszolása szerencsére nem túl bonyolult. Ezek megnevezések ugyanannak a székalkatrésznek a különböző, gyakori elnevezései.

Amennyiben a gázlift cseréjén gondolkodik, vagy az szükségessé vált, első lépésben célszerű leellenőrizni a tönkrement gázlift méreteit. Ezeknek a méreteknek az ismeretében, már a megfelelő gázliftet, gázrugót tudja kiválasztani. Ugyanis ha a szükségesnél hosszabb gázliftet választ, akkor előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően alacsonyra állítani. Így alacsonyabb testalkat esetén esetleg nem ér le a láb. Ha a szükségesnél rövidebb gázliftet választ, akkor pedig előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően magasra állítani, és magasabb testalkat esetén kényelmetlen lesz az ülés. De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges gázliftet, készítettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a gázliftekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat. 

Gázlift, gázteleszkóp kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

 

Gázlift, gázteleszkóp cseréje -videós segítség Önnek

Székjavítás videó - lábcsillag csere

Sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk Önnek minél egyszerűbbé tenni a székjavítást. Hiszen SzékSzervizes kollégáink kapacítása véges, így sajnos nem tudnak ott lenni minden meghibásodott irodaszék javításánál.

 

Ezért arra jutottunk, hogy egy részletes videó segítségével megmutatunk minden trükköt, hogy Önnek minél egyszerű legyen a székjavítás. Így nálunk nem csak a székjavításhoz szükséges gázteleszkóphoz tud hozzájutni, de az új gázlift beépítésében is segítünk Önnek.

Nézze meg videónkat, milyen egyszerűen ki tudja cserélni a meghibásodott, tönkrement székalkatrészt! Illetve bemutatunk még egy videót a megjavított irodaszék, forgószék karbantartásáról is, hogy megújult székét minél tovább használhassa gond nélkül.

Gázlift, gázteleszkóp cseréje videó >>

Tovább