TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lábcsillagok, csillaglábak

Forgószék, vezetői fotel lábcsillag, csillagláb cseréje lépésről lépésre, részletes szerelési útmutatóval

Eltörött a lábcsillag? Tönkrement a csillagláb? Ha ilyen problámája van, a jó hír az, hogy ezért nem kell az egész vezetői fotelt, bőrfotelt kidobni, hanem elég csak a tönkrement székalkatrészt kicserélni. Azonban a lábcsillagokból nagyon sokféle kivitelt és méretet használnak a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő lábcsillagot, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres lábcsillagot, illetve eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, akár 150 kg teherbírású csillaglábra van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált lábcsillag csapátmérője azonos-e a cserélendő székalkatrésszel, hogy a meglévő székgörgőket felhasználhassa az új lábcsillaghoz is. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, eltörött lábcsillag cserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el!.

A forgószék lábcsillag kicserélésének lépései >>

A kategóriába tartozó székalkatrészeket ismerheti még az alábbi neveken is: lábcsillag, csillagláb, csillagtalp, láb, székláb

Tovább

Lábcsillag, csillagláb, csillagtalp

Melyik lesz a megfelelő székalkatrész? A helyzet szerencsére nem is olyan bonyolult. Ezek nevek ugyanannak a székalkatrésznek a különböző, gyakori elnevezései. 

Amennyiben a lábcsillag cseréjén gondolkodik, vagy szükségessé vált, ezt viszonylag egyszerűen megteheti. Első lépésben célszerű leellenőrizni a tönkrement, cserére szorulú csillagláb méreteit annak érdekében, hogy a megfelelő lábcsillagot tudja kiválasztani. Főleg igaz ez a vezetői fotelekre, vagy azokra az operatív irodaszékekre, amik a hintafunkció, ülésvasalat  segítségével billeghetnek. Ilyen esetekben a minél szélesebb, nagyobb lábcsillag használata javasolt, hogy forgószék, vezetői fotel ne legyen borulékony.

De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges lábcsillagot, készítettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a lábcsillagokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat. 

Lábcsillag, csillagláb kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

 

Tovább