TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szerszámok és eszközök székjavításhoz

Ha szeretné kicserélni az irodaszékében, főnöki fotelében meghibásodott székalkatrészeket, szüksége lesz pár szerszámra. Ha nincsen kéznél éppen a megfelelő szerszám a székjavításhoz, mi ilyent is szállítunk Önnek. Ráadásul ezeket a szerszámokat nemcsak a székjavításhoz használhatja, hanem később bármilyen otthoni vagy irodai javításhoz, barkácsoláshoz is.

Tovább

SzékSzervíz - a székalkatrész webáruházA SzékSzervíz Webáruházunk kiemelt feladata a székjavításhoz szükséges székalkatrészek forgalmazása, és a minél gyorsabb kiszállítása. Hiszen jól tudjuk, hogy amikor szükségessé válik a székjavítás, senki sem szeretne napokat várni az új székalkatrészre. De hogy a székjavítást még egyszerűbbé tegyük, sokféle részlettel és méretekkel segítünk a megfelelő méretű székalkatrész megtalálásában. Mert a sok székalkatrész bár egyformának tűnik, azért a méretekben lényeges különbségei is lehetnek.

És hogy a cserélendő székalkatrész ki és beszerelése minél egyszerűbb legyen, a webáruházunkban székjavítás videókat is talál.  Segítségükkel talán így már nem is olyan bonyolult a székjavítás. De ha mégis segítségre lenne szüksége a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, vagy a székjavításban, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken

 

SzékSzervíz - Mielőtt kidobná kedvenc irodaszékét!

Tovább