TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Forgószékhez műanyag lábcsillagok 110 kg-os teherbírással

A hagyományos irodaszékekhez alkalmas műanyag lábcsillag standard, 110 kg-os teherbírással, és 11 mm-es csaphellyel. Amennyiben a cserélni kívánt lábcsillag is 11 mm-es csapos görgőkkel szerelt, akkor ebbe a lábcsillagba a görgők áthelyezhetőek.

Forgószék, vezetői fotel lábcsillag, csillagláb cseréje lépésről lépésre, részletes szerelési útmutatóval

Eltörött a lábcsillag? Tönkrement a csillagláb? Ha ilyen problámája van, a jó hír az, hogy ezért nem kell az egész vezetői fotelt, bőrfotelt kidobni, hanem elég csak a tönkrement székalkatrészt kicserélni. Azonban a lábcsillagokból nagyon sokféle kivitelt és méretet használnak a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő lábcsillagot, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres lábcsillagot, illetve eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, akár 150 kg teherbírású csillaglábra van szüksége.

Ezután csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált lábcsillag csapátmérője azonos-e a cserélendő székalkatrésszel, hogy a meglévő székgörgőket felhasználhassa az új lábcsillaghoz is. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész. Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, eltörött lábcsillag cserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg, és döntse el Ön: A forgószék lábcsillag kicserélésének lépései >>

Tovább

Lábcsillag, csillagláb cseréje - videós segítség Önnek

Székjavítás videó - lábcsillag csere

Sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk Önnek minél egyszerűbbé tenni a székjavítást. Hiszen SzékSzervizes kollégáink kapacítása véges, így sajnos nem tudnak ott lenni minden meghibásodott irodaszék javításánél.

Ezért arra jutottunk, hogy egy részletes videók segítségével megmutatunk minden trükköt, hogy Önnek minél egyszerű legyen a lábcsillag kicserlésése. Így nálunk nem csak a székjavításhoz szükséges székalkatrészhez tud hozzájutni, de a lábcsillag  beépítésében is segítünk Önnek.

Nézze meg videónkat, milyen egyszerűen ki tudja cserélni a meghibásodott, tönkrement székalkatrészt! Illetve bemutatunk még egy videót a megjavított irodaszék, forgószék karbantartásáról is, hogy megújult székét minél tovább használhassa gond nélkül: Lábcsillag cseréje video >>

Tovább