TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Videók a székalkatrészek cseréjéről

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A gázlift cseréjéről készült videót bemutatja:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha meghibásodik egy irodaszék magasságállítási lehetősége, valószínűleg tönkrement a gázteleszkóp. Ilyenkor valamint tenni kell, hogy az irodaszék továbbra is használható legyen. Első lépésként sokakban felmerül, hogy a meghibásodott székalkatrészt cserélni kellene. Régebben az irodaszékekhez, forgószékekhez szükséges szék pótalkatrészek beszerzése elég körülményes volt. Napjainkra ez szerencsésen megoldódott, hiszen SzékSzerviz webáruházunkból már sokféle gázliftet rendelhet: fotel gázliftet, forgószék gázliftet, erősített gázliftet, vagy akár magasított gázliftet is.

Ráadásul ezeket a székalkatrészeket raktárról kínáljuk, így igény esetén akár már 1 munkanap alatt Önnél lehet, ha GLS kiszállítással rendeli meg.

Az felmerült Önben, hogy a hogy a székjavításhoz szükséges gázliftet az egyszerű és gyors beszerzés mellett hogyan tudja kicserélni székében? Természetesen mi ebben is segítünk Önnek. Nézze meg a részletes vieót, amin a gázlift cseréjéhez szükséges MINDEN infomációt megtalál. De mi még több segítséget is kínálunk Önnek! Webáruházunkban már a székjavításhoz szükséges szerszámokat, a munkát megkönnyítő eszközöket is talál.

 

Gázlift kiszerelését, cseréjét bemutató részletes videó

A részletes gázlift csere videó bemutatása: 

A videó kb. 1 perc hosszú, így rövid idő alatt is megbizonyosodhat róla, hogy a csere nem is olyan ördöngős dolog. Pár egyszerű eszköz kell hozzá, és otthonában, irodájában Ön is gyorsan elvégezheti a székjavítást, így nem szükséges ezért szakembert hívnia.

 

A videóban a lábcsillag cseréjéhez egy csőfogó is szükséges. Ha Önnek nincs ilyen eszköze, akor a webárzházunkból azt is megrendelheti, a székjavításhoz szükséges gázlifttel együtt.

 

Csőfogó a székjavításhoz >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Nem tudja, hogyan álljon neki a forgószék lábcsillag cserének?

Bár azzal, hogy hogyan végezze el a lábcsillag cseréjét a forgószékeknél, és az irodaszékeknél, a részletes leírással lábcsillag csere részletes leírásával már találkozhatot. De nem biztos, hogy a szöveg és a fotók alapján olyan egyszerűen ki tudja cserélni a meghibásodott, tönkrement lábcsillagot, csillaglábat. Sajnos a lábcsillag és a gázlift némely esetben nagyon össze tud "gyógyulni", és nehézkes lehet a szétszerelésük. Ezért készítettünk Önnek egy részletes videót, amin minden fázist egyértelműen megtekinthet. Használhatja akár a lábcsillag csere közben is, és akkor a videót ott állítja meg, ahol szeretné. Vagy többször is visszanézheti, ha valahol megakadt a csere közben.

 

 

 

Vagy ha van olyan ismerőse, aki hasonló székjavítási problémával küzd, elküldheti neki is, hogy milyen egyszerű a csere. Ráadásul lábcsillagokból a webáruházunkban igen bőséges kínálatot talál, így nem csak megmutatjuk, hogyan kell kicserélni, hanem a szükséges székalkatrészt is biztosítjuk.

 

Ráadásul nálunk a csillaglábak raktáron is vannak, így az irodai szék, vagy vezetői fotel meghibásodása esetén a szükséges székalkatrész akár 1 munanap alatt is ott lehet Önnél.

 

Amennyiben a lábcsillag cserével kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat.

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat elérhetősége >>