Elküldhetem-e a hibás alkatrészt javításra, cserélésre?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A javítással kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha a meghibásodott székalkatrészt nem tudja kiszerelni, vagy nem akar az alkatrész cserével foglalkozni, megoldás lehet, hogyha szétszereli a széket ameddig tudja, és a meghibásodott elemet tartalmazó részt elküldi nekünk.

Mi történik ha elküldi nekünk a székalkatrészt?

Ha el szeretné nekünk küldeni a komplett irodaszéket vagy székalkatrészt cserére, akkor az első és legfontosabb, hogy gondosan csomagolja be. Ugyanis a szállítás során akár a műanyag székelemek, akár a kárpitozás megsérülhet, amiért mi felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Ha a becsomagolás sikerült, akkor az Önnek megfelelő vagy elérhető módon juttassa el hozzánk a kecskeméti műhelyünkbe. Itt kollégáim átnézik, és kicserélik a meghibásodott székalkatrészeket. Ha a szétbontás során még további hibákra bukkanunk, kollégáink egyeztetnek Önnel annak várható költségéről, illetve hogy érdemes-e a székat javítani.

 

Amennyiben a hozzánk való elküldést nem tudja megoldani, mi abban is tudunk segíteni. Ilyenkor is gondosan csomagolja be az alkatrészt úgy, hogy ne sérüljön, majd jelezze felénk hogy kész a csomagolás. Ekkor mi küldjük a GLS futárt, aki felveszi Önnél a csomagot, és elhozza a műhelyünkbe.

Vajon érdemes elküldeni a székalkatrészt hozzánk?

Amennyiben a széknek nagyon sok a hibája, nem biztos hogy gazdaságos ilyen módon megjavíttatni. Ugyanis azt is figyelembe kell venni, hogy a beépített székalkatrészek árán kívül még kétszeri szállítási költség is adódik. Egyszer, amikor elküldi hozzánk, és egyszer, amikor mi a megjavított, kicserélt székalkatrészeket visszaküldjük Önnek.

 

Ezeket figyelembe véve már tud dönteni, hogy érdemes-e a javításnak nekilátni, vagy érdemesebb lehet új széket vásárolni, amire van 1-2-3-5 év garancia.

 

Ha azonban úgy dönt, hogy érdemes ezt a megoldást választania, kérjük hogy a meghibásodott székalkatrészt csak abban az esetben küldje el nekünk, ha előzetesen már egyeztettünk róla, hogy a javítást meg tudjuk oldani. Előzetes egyeztetéshez az info@te96bt.hu email címet javasoljuk, SzékSzervizes kollégáink ezt folyamatosan figyelik.

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

További kérdése van a küldéssel kapcsolatban? Vagy a szállításról szeretne még részletesebb információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu