GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tappancsok forgó- és ipari székekhez

Vannak esetek, amikor baleset megelőzési szempontokból célszerű a könnyen gördülő görgők használatát mellőzni. Jellemzően ezek a magasított forgószékek, ipari székek. Itt a súlypont magasan van, és ebből adódóan fokozottan jelentkezik a borulásveszély. De felmerülhet a székgörgő kicserélése fix tappancsokra akkor is, ha mondjuk preciziós munkához keres fix tappancst, hogy használat közben a munkaszék ne tudjon elmozdulni. De természetesesn a már meglévő, elkopott tappancsok pótlására is alkalmasak a webáruhzunkban található tappancsok. 

A tappancsok könnyen beépíthetőek akár meglévő székgörgő helyére is. Ehhez csak a csapátmérőt kell megmérni, hogy a megfelelő méretűt tudja megrendelni. Az egyszerű méréshez segítséget itt talál:

Csapátmérő egyszerű mérése >>

Tovább

Az irodaszékek, forgószékek görgői sajnos az egyik leggyakrabban meghibásodó székalkatrészek közé tartoznak. Így a cseréjük szinte elkerülhetetlen. De hogyan tudja megtalálni a megfelelő székgörgőt? Mi ebben is segíteni szeretnénk Önnek, éppen ezért összeállítottunk Önnek egy részletes segítséget, amiben a székgörgőkkel kapcsolatos gyakori kérdéseket, illetve a hozzájuk tartozó válaszokat gyűjtöttük egybe. Így javasoljuk, hogy a székgörgők kiválasztása előtt nézze át, hogy biztosan a megfelelő székgörgőt tudja megrendelni.

Szék görgő cserével kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább