Székalkatrész szállítási és fizetési lehetőségek

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrész átvételével kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Igyekszünk Önnek minél többféle átvételi lehetőséget biztosítani, hogy a legkényelmesebben tudjon hozzájutni a székjavításhoz szükséges új székalkatrészhez. Nézzük sorban az egyes lehetőségeket.

Futárszolgálattal történő kiszállítás

A székalkatrészeket leggyorsabban futárszolgálattal, kiscsomagként tudjuk elküldeni Önnek. A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, így minden nap átadásra is kerülnek a becsomagolt székalkatrészek.

 

A futár a csomagot előzetes SMS értesítés után kiszállítják a megadott átvételi címre. Ez az átvétel lehet a lakása, az irodája, vagy akár egy ismerősé, aki napközben át tudja venni a csomagot. A futárszolgálattal történő kiszállításról webáruházunkban részletesebb információkat is talál:

 

Kiszállítás futárszolgálattal >>

Budapesti személyes átvétel

Ha Ön Budapesten, vagy közelében lakik, vagy dolgozik, lehetősége van a megrendelt székalkatrészeket személyesen is átvenni. Ráadásul a budapesti személyes átvétel esetén a szállítási költség is lényegesen kedvezőbb. A csomagpont partnerünk Budapesten, a Podmaniczky utcában, könynen megközelíthető helyen található.

 

A megrendelt székalkatrészeket hetente kedden és csütörtökön szállítjuk be, amit kiértesítés után, a hosszabított nyitvatartású átvevőponton vehet át. Részletesebb információt erről a lehetőségről itt talál:

 

Budapesti Csomagpont >>

 

Kecskeméti személyes átvétel

A megrendelt székalkatrészek személyes átvételére Kecskeméten is lehetőséget biztosítunk. Itt található ugyanis a bemutatótermünk és a raktáraink, ahol a megrendelt székalkatrészt át tudja venni. Ha kecskeméti átvétellel rendeli meg a szék alkatrészt, akkor kollégáink előkészítik az átadáshoz, így Ön nagyon rövid idő alatt át is tudja venni.

Ha a székjavítást minél előbb szeretné elvégezni, és meg tudja oldani a kecskeméti átvételt, havasoljuk ezt a megoldást. Az elérhetőségről és a nyitva tartási időről részletesebben itt olvashat:

 

Kecskeméti személyes átvétel >>

FOXPOST csomagatomatáből történő átvétel

Ha nem szeretné egész nap a futárt figyelni, hogy mikor hozza a megrendelt székalkatrészt, válassza az Önhöz legközelebbi Foxpost csomagautomatát. Így akkor veheti át a csomagot, amikot Önnek a legalkalmasabb 

Ráadásul ez a megoldás kényelmes is, hiszen a megrendelt székalkatrész vételárát az autómatánál bankkártyával is ki tudja fizetni.

 

FOXPOST csomagatomatás szállítás-átvétel >>

Fizetés előreutalással

Amennyiben a székalkatrész megrendelést előre szeretné elutalni, mi arra is biztosítunk lehetőséget. Ehhez kérjük a fizetési módnál válassza ki a Fizetés előreutalással opciót. 

A kollégáim ez alapján elküldik Önnek a megadott email címre a megrendelt székalkatrész számláját, melyen megtalál minden, az utaláshoz szükséges információt. Bővebb tájékoztatást erről itt talál:

Fizetés előreutalással >>

Fizetés bankkártyával

Ezt a fizetési módot szinte minden szállítási, átvételi formánál választhatja. Hiszen a bankkártyával fizethet a webáruházban megrendeléskor, vagy a futárnak kiszállításkor. De fizethet Foxpost csomagautómatába történő átvételkor, vagy kecskeméti üzletünkben, személyes átvételkor.

Egyenlőre a Budapest, Podmaniczky utcai személyes átvételkor nem tud még bankkártyával fizetni. A bankkártyás fizetésről részletesebb információt itt talál:

Fizetés bankkártyával >>

Fizetés utánvéttel

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a futárszolgálattal történő kiszállításnál, átvételkor készpénzzel tudja kifizetni a megrendelt székalkatrészt. Ilyen esetben kérjük figyeljen arra, hogy aprópénz is legyen Önnél, mert a futárnál esetleg a visszadás gondot jelenthet. Az utánvételes fizetésről bővebben itt olvashat:

Fizetés utánvéttel >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van valamelyik átvételi lehetőséggel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu