TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Szállítási, fizetési és számlázási lehetőségek

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrész átvételével kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Igyekszünk Önnek minél többféle átvételi lehetőséget biztosítani, hogy a legkényelmesebben tudjon hozzájutni a székjavításhoz szükséges új székalkatrészhez. Nézzük sorban az egyes lehetőségeket.

Futárszolgálattal történő kiszállítás

A székalkatrészeket leggyorsabban futárszolgálattal, kiscsomagként tudjuk elküldeni Önnek. A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, így minden nap átadásra is kerülnek a becsomagolt székalkatrészek.

 

A futár a csomagot előzetes SMS értesítés után kiszállítják a megadott átvételi címre. Ez az átvétel lehet a lakása, az irodája, vagy akár egy ismerősé, aki napközben át tudja venni a csomagot. A futárszolgálattal történő kiszállításról webáruházunkban részletesebb információkat is talál:

 

Kiszállítás futárszolgálattal >>

Budapesti személyes átvétel

Ha Ön Budapesten, vagy közelében lakik, vagy dolgozik, lehetősége van a megrendelt székalkatrészeket személyesen is átvenni. Ráadásul a budapesti személyes átvétel esetén a szállítási költség is lényegesen kedvezőbb. A csomagpont partnerünk Budapesten, a Podmaniczky utcában, könynen megközelíthető helyen található.

 

A megrendelt székalkatrészeket hetente kedden és csütörtökön szállítjuk be, amit kiértesítés után, a hosszabított nyitvatartású átvevőponton vehet át. Részletesebb információt erről a lehetőségről itt talál:

 

Budapesti Csomagpont >>

 

Kecskeméti személyes átvétel

A megrendelt székalkatrészek személyes átvételére Kecskeméten is lehetőséget biztosítunk. Itt található ugyanis a bemutatótermünk és a raktáraink, ahol a megrendelt székalkatrészt át tudja venni. Ha kecskeméti átvétellel rendeli meg a szék alkatrészt, akkor kollégáink előkészítik az átadáshoz, így Ön nagyon rövid idő alatt át is tudja venni.

Ha a székjavítást minél előbb szeretné elvégezni, és meg tudja oldani a kecskeméti átvételt, havasoljuk ezt a megoldást. Az elérhetőségről és a nyitva tartási időről részletesebben itt olvashat:

 

Kecskeméti személyes átvétel >>

FOXPOST csomagatomatából történő átvétel

Ha nem szeretné egész nap a futárt figyelni, hogy mikor hozza a megrendelt székalkatrészt, válassza az Önhöz legközelebbi Foxpost csomagautomatát. Így akkor veheti át a csomagot, amikot Önnek a legalkalmasabb.

 

Ráadásul ez a megoldás kényelmes is, hiszen a megrendelt székalkatrész vételárát az autómatánál bankkártyával is ki tudja fizetni.

 

FOXPOST csomagatomatás szállítás-átvétel >>

Fizetés előreutalással

Amennyiben a székalkatrész megrendelést előre szeretné elutalni, mi arra is biztosítunk lehetőséget. Ehhez kérjük a fizetési módnál válassza ki a Fizetés előreutalással opciót. 

A kollégáim ez alapján elküldik Önnek a megadott email címre a megrendelt székalkatrész számláját, melyen megtalál minden, az utaláshoz szükséges információt. Bővebb tájékoztatást erről itt talál:

Fizetés előreutalással >>

Fizetés bankkártyával

Ezt a fizetési módot szinte minden szállítási, átvételi formánál választhatja. Hiszen a bankkártyával fizethet a webáruházban megrendeléskor, vagy a futárnak kiszállításkor. De fizethet Foxpost csomagautómatába történő átvételkor, vagy kecskeméti üzletünkben, személyes átvételkor.

Egyenlőre a Budapest, Podmaniczky utcai személyes átvételkor nem tud még bankkártyával fizetni. A bankkártyás fizetésről részletesebb információt itt talál:

Fizetés bankkártyával >>

Fizetés utánvéttel

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a futárszolgálattal történő kiszállításnál, átvételkor készpénzzel tudja kifizetni a megrendelt székalkatrészt. Ilyen esetben kérjük figyeljen arra, hogy aprópénz is legyen Önnél, mert a futárnál esetleg a visszadás gondot jelenthet. Az utánvételes fizetésről bővebben itt olvashat:

Fizetés utánvéttel >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van valamelyik átvételi lehetőséggel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>