TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Ha rendelek új gázliftet, ki tudom én is cserélni?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A gázlift cseréjéről készült videót bemutatja:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha meghibásodik egy irodaszék magasságállítási lehetősége, valószínűleg tönkrement a gázteleszkóp. Ilyenkor valamint tenni kell, hogy az irodaszék továbbra is használható legyen. Első lépésként sokakban felmerül, hogy a meghibásodott székalkatrészt cserélni kellene. Régebben az irodaszékekhez, forgószékekhez szükséges szék pótalkatrészek beszerzése elég körülményes volt. Napjainkra ez szerencsésen megoldódott, hiszen SzékSzerviz webáruházunkból már sokféle gázliftet rendelhet: fotel gázliftet, forgószék gázliftet, erősített gázliftet, vagy akár magasított gázliftet is.

Ráadásul ezeket a székalkatrészeket raktárról kínáljuk, így igény esetén akár már 1 munkanap alatt Önnél lehet, ha GLS kiszállítással rendeli meg.

Az felmerült Önben, hogy a hogy a székjavításhoz szükséges gázliftet az egyszerű és gyors beszerzés mellett hogyan tudja kicserélni székében? Természetesen mi ebben is segítünk Önnek. Nézze meg a részletes vieót, amin a gázlift cseréjéhez szükséges MINDEN infomációt megtalál. De mi még több segítséget is kínálunk Önnek! Webáruházunkban már a székjavításhoz szükséges szerszámokat, a munkát megkönnyítő eszközöket is talál.

 

Gázlift kiszerelését, cseréjét bemutató részletes videó

A részletes gázlift csere videó bemutatása: 

A videó kb. 1 perc hosszú, így rövid idő alatt is megbizonyosodhat róla, hogy a csere nem is olyan ördöngős dolog. Pár egyszerű eszköz kell hozzá, és otthonában, irodájában Ön is gyorsan elvégezheti a székjavítást, így nem szükséges ezért szakembert hívnia.

 

A videóban a lábcsillag cseréjéhez egy csőfogó is szükséges. Ha Önnek nincs ilyen eszköze, akor a webárzházunkból azt is megrendelheti, a székjavításhoz szükséges gázlifttel együtt.

 

Csőfogó a székjavításhoz >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Üzenetküldő űrlap a Székszseríz számáraKedves látogatónk! Kérdése van valamelyik székalkatrész méretével, kicserélésével kapcsolatban? Vagy a webáruházunkban található termékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>