TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nem működik a gázteleszkóp. Mi lehet az oka?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ezt a hibát többféle meghibásodás is okozhatja. vegyük sorjában, mi minden is képes ilyen székhibát okozni.

Gázliftek meghibásodásának az okai

A gázlift tubusa és a gázlift munkahengere közötti műanyag távtartó része eltörött. Ezt úgy tudja leellenőrizni, hogy a lábcsillagon lévő műanyag takaróelemet felhúzza, és ott a vastagabb (lábcsillagban lévő fém tubus) és a vékonyabb, fényes tengely (ülőlaphoz csatlakozik) között lévő műanyag távtartó betét törött repedt. Ilyen esetben a szék alatt fekete műanyag morzsa szokott szétszóródva lenni. A megoldás a komplett gázlift cseréje.

Másik gyakori meghibásodás, hogy a gázlift belsejében lévő szabályzószelep meghibásodik, a tömítés átszakad, így a hidraulika olaj elfolyik. Ilyenkor vagy a gázlift alján, vagy a padlón olajfoltokat találhat. Ez a meghibásodás nem javítható, a komplett gázliftet kompletten cserélni szükséges.

 

Részletes segítség az egyszerűbb gázliftcseréhez: 

Gázlift csere lépései fázisfotókkal >>

Szükséges a gázlift cseréje? Segítünk Önnek!

Az irodaszék gázlifteknél, vagy a vezetői fotelek gázliftjeinél előfordul, hogy bár az ülésvasalaton  található szabályzó kart lehet mozgatni, a gázlift mégsem emelkedik, vagy süllyed le. Ilyenkor a gázlift tetején lévő műanyag működtető gomb ment valószínűleg tönkre. De mivel a gázlift nem bontható módon kerül összeépítésre a gyártása során, így ez a hiba is csak a gázteleszkóp komplett cseréjével orvosolható.

A gázlift vagy gázteleszkóp lényeges eleme az irodai székeknek. Ha nem működik megfelelően, nem tudjuk beállítani a kényelmes munkavégzéshez szükséges ülésmagasságot. Ezért javasoljuk, hogy a megfelelően működö gázliftre mindig figyeljen oda, és ha szükséges. cserélje időben.

 

Ajánlott székalkatrészek a cseréhez:

Gázliftek, gázteleszkópok választéka >>

 

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel a gázlift meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>