TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

SzékSzerviz garancia

"Ha nem megfelelő a megrendelt székalkatrész, vagy mégsem tudja beépíteni, küldje vissza és mi 100%-ban visszafizetjük Önnek a székalkatrész árát"

 

 

Úgy gondolom, hogy Ön leginkább a munkájával szeret foglalkozni. És ezt az időt szeretné kényelmes, jól használható irodaszékben vagy vezetői fotelben tölteni. Azonban mint tudjuk, ami elromolhat, el is romlik. És ha a meghibásodás pont az Ön irodaszékével történik? Akkor bizony azt gyorsan orvosolni kell. Mi pont ebben segítünk Önnek!

 

Kik vagyunk?

Szakképzett csapatunk már több mint 20 éves székjavítási múlttal rendelkezik. Ilyen hosszú idő alatt több mint 5.500 irodaszék megjavításában segítettünk. Jól ismerjük a forgószékeket nemcsak kívülról, hanem belülről is. Így a székalkatrészekkel kapcsolatban jelentős tapasztalatra és beszállítói kapcsolatokra sikerült szert tennünk az évek során. Ezzel a tudással választottuk ki azokat a jó minőségű székalkatrészeket, amiket a webáruházunkban ajánlunk Önöknek.

Székalkatrész webáruház

De mit is kínálunk Önnek? Az irodaszékek meghibásodásainak legnagyobb részét a főbb alkatrészek meghibásodása, tönkremenetele okozza. Ezek az elemek anyaguknál, kialakításuknál fogva sajnos nem javíthatóak. Így a megoldás egyetlen útja az alkatrész komplett cseréje.

Ezekből a főbb alkatrészekből azonban nagy választék van a gyártóknál, mind méretben, megjelenésben, minőségben. Mi ebből a nagy választékból választottuk ki azokat az elemeket, amik a minőség mellett általában univerzális cserelehetőséget biztosítanak. Ezekből az alkatrészekből mára jelentős készletet tartunk raktáron így biztosítva, hogy a meghibásodás után gyorsan, akár 1-2 napos szállítási idővel tudjunk segíteni.

 

Székjavítási leírások

Mi nem csak a megfelelő székalkatrészt tudjuk biztosítani, hanem sok hasznos anyagot is összeállítottunk és díjmentesen átadunk Önnek mind a megfelelő alkatrész kiválasztásához, mind pedig a székalkatrész szakszerű cseréjéhez is. Így segítségünkkel ez is egyszerűvé válik. 

 

Folyamatos ügyfélszolgálat

Kérdése van a székjavítással, székalkatrésszel kapcsolatban? Hívja munkaidőben kollégáinkat a +36 30 760 2655 telefonszámon, akik készséggel segítenek Önnek. Munkaidőn kívül pedig várjuk levelüket az info@te96bt.hu email címen, vagy ajánljuk automata ügyfélszolgálatunkat a Messengeren.

Vagy inkább a webáruházunkon keresztül szeretné velünk felvenni a kapcsolatot? Ezt legegyszerűbben az üzenetküldő űrlapunk használatával tudja megtenni.

Azonnali szöveges üzenetküldés >>

 

Már kiszállított székalkatrészek cseréje

Szeretné megrendelni a szükséges székalkatrészt, de bizonytalan benne, hogy biztosan megfelelőt rendel? Nem tudja eldönteni, melyik elem lenne a megfelelő? Mi ezekben az esetekben is egítünk Önnek, hiszen a nem megfelelő székalkatrészt visszaküldheti hozzánk, és mi 100 %-ban visszafizetjük Önnek az árát. Ennek menetéről készítettünk egy részletes cikket, kérjük olvassa el, és meglátja, mi ilyen esetekre is gondoltunk.

Székalkatrész csere lépésről-lépésre >>

 

 

 

Tisztelettel:

Tóth Gábor ügyvezető
SzékSzerviz specialista