TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Székalkatrész áruház használatával kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

A Székalkatrész webáruház használatával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

Szeretnék segíteni Önnek, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudja megtalálni a szükséges székalkatrészt. Jól tudom, amikor egy forgószék, irodaszék tönkremegy, az általában mindig a legrosszab időben történik. Lehet hogy éppen egy határidős munka, vagy a nyaralás előtti fokozott ügyintézés közben törik el, hibásodik meg kedvenc irodaszéke. Mivel egy meghibásodott irodaszéken nem igazán lehet hatékonyam dolgozni, ráadásul ez egészségét, hátát is veszélyeztetheti egy rossz üléspozíció. Ezért a székalkatrész webáruházunkat igyekeztem úgy kialakítani, hogy éjjel-nappal, székszervizes szakember nélkül is megtalálja a megfelelő székalkatrészt. Mi pedig 1-2 nap alatt el is tudjuk jutatni Önnek. De hogyan is tudunk gyorsan segíteni?

Részletes székalkatrész bemutató

A kínálatunkban található székalkatrészekről sok ismertetőt, és a beazonosításukhoz szükséges méretet, leírást talál. Segítségükkel bármikor könnyen megtalálhatja a székjavításhoz szükséges alkatrészt. Javasoljuk, hogy először mérje meg a tönkrement székalkatrész főbb méreteit, mert azok segítségével már könnyebben tud tájékozódni a közel hasonlónak látszó, de méretben eltérő új székalkatrészek között. 

A leggyakrabban cserélésre szorulú székalkatrészek: forgószék görgők - lábcsillagok- gázliftek, ülésvasalatok

Részletes székjavítási leírások sok fázisfotóval

A weboldalunkon olyan részletes leírásokat talál, amik segítségével már Ön is ki tudja cserélni a székalkatrészt, anélkül hogy szakembert kellene hívnia.

ugyanis a székalkatrészeket kialakításukból, anyagukból adódóan javítani sajnos nem lehet, csak cserélni. Mi ezt a székalkatrész cserét szeretnénk megkönnyíteni Önnek. Részletes székjavítási leírást minden fontosabb alkatrészcsoporthoz talál.

Székjavítási leírások: székgörgők cseréje -     lábcsillag cseréje - gázlift cseréje - ülésvasalat cseréje

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>