Székalkatrész áruház használatával kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

A Székalkatrész webáruház használatával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

Szeretnék segíteni Önnek, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudja megtalálni a szükséges székalkatrészt. Jól tudom, amikor egy forgószék, irodaszék tönkremegy, az általában mindig a legrosszab időben történik. Lehet hogy éppen egy határidős munka, vagy a nyaralás előtti fokozott ügyintézés közben törik el, hibásodik meg kedvenc irodaszéke. Mivel egy meghibásodott irodaszéken nem igazán lehet hatékonyam dolgozni, ráadásul ez egészségét, hátát is veszélyeztetheti egy rossz üléspozíció. Ezért a székalkatrész webáruházunkat igyekeztem úgy kialakítani, hogy éjjel-nappal, székszervizes szakember nélkül is megtalálja a megfelelő székalkatrészt. Mi pedig 1-2 nap alatt el is tudjuk jutatni Önnek. De hogyan is tudunk gyorsan segíteni?

Részletes székalkatrész bemutató

A kínálatunkban található székalkatrészekről sok ismertetőt, és a beazonosításukhoz szükséges méretet, leírást talál. Segítségükkel bármikor könnyen megtalálhatja a székjavításhoz szükséges alkatrészt. Javasoljuk, hogy először mérje meg a tönkrement székalkatrész főbb méreteit, mert azok segítségével már könnyebben tud tájékozódni a közel hasonlónak látszó, de méretben eltérő új székalkatrészek között. 

A leggyakrabban cserélésre szorulú székalkatrészek: forgószék görgők - lábcsillagok- gázliftek, ülésvasalatok

Részletes székjavítási leírások sok fázisfotóval

A weboldalunkon olyan részletes leírásokat talál, amik segítségével már Ön is ki tudja cserélni a székalkatrészt, anélkül hogy szakembert kellene hívnia.

ugyanis a székalkatrészeket kialakításukból, anyagukból adódóan javítani sajnos nem lehet, csak cserélni. Mi ezt a székalkatrész cserét szeretnénk megkönnyíteni Önnek. Részletes székjavítási leírást minden fontosabb alkatrészcsoporthoz talál.

Székjavítási leírások: székgörgők cseréje -     lábcsillag cseréje - gázlift cseréje - ülésvasalat cseréje

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu