TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Mit tegyek, ha nem találok megfelelő méretű vagy kialakítású székalkatrészt?

Magyarországon az egyik legnagyobb székalkatrész választékot kínáljuk Önnek a webáruházunkon keresztül. Így a weboldalunkon minden olyan székalkatrészt megtalál, amit csak szállítani tudunk Önnek. Ha nem talál méretben, kialakításban olyan székalkatrészt, mint amire Önnek szüksége van, több oka is lehet. Lehet hogy már nem gyártják, vagy mi nem tudjuk beszerezni. De ebben az esetben sem biztos, hogy nem tudunk megoldást ajánlani. Az irodaszékeknél, forgószékeknél van jó pár olyan székalkatrész, amiknél egy kicsit eltérő kialakítás vagy méret nem befolyásolja a működést.

Így ha nem talál megfelelő alkatrészt keresse bátran ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen. Írja le mi a probléma, és ha a levélhez csatol pár fotót, akkor gyorsabban és könnyebben tudunk segíteni Önnek. Megkeresésére mindenképpen válaszolunk, ez általában maximum 1-2 nap. 

A gyors kapcsolat felvételhez használhatja az az alábbi űrlapunkat is, amivel a meghibásodott székéről készített fotókat is el tudja nekünk küldeni.

Üzenetküldő űrlap a Székszseríz számáraKedves látogatónk! Kérdése van valamelyik székalkatrész méretével, kicserélésével kapcsolatban? Vagy a webáruházunkban található termékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>