TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Eredeti gyári székalkatrészek

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrészekkel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Webáruházunkban megtalálja azokat a gyakoribb székalkatrészeket, amik a forgószék vagy vezetői bőrfotelek használata során általában meghibásodnak. A székalkatrészek között vannak olyan elemek, amik standardizált méretek, azaz a gyártók legnagyobb része ilyen méretű alkatrészt használ. Ezek könnyen cserélhetőek meghibásodás esetén. Mindössze csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő méretű elemet válassza. Ezeket a székalkatrészeket mi közvetlenül gyári forrásból szerezzük be, így biztosítva ezáltal a megfelelő, jó minőséget.

Üzenetküldő űrlap a Székszseríz számáraKedves látogatónk! Kérdése van valamelyik székalkatrész méretével, kicserélésével kapcsolatban? Vagy a webáruházunkban található termékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>