TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Hogyan tudom az irodában, lakásomban kicserélni a meghibásodott székalkatrészt?

Cserélje ki egyszerűen a meghibásodott székalkatrészt

A meghibásodott székalkatrész kicserélése a valóságban nem is olyan nehéz, és bonyolult, mint ahogy elsőre gondolná. De hogy igazán egyszerű legyen, a webáruházunkban részletes segítséget talál a meghibásodott salkatrész cseréjéhez. Itt sok fotóval, javítási fázisképpel és részletes leírásokkal segítjük Önt abban, hogy minél egyszerűbben kicserélhesse a meghibásodott székalkatrészt. De nézze meg Ön is, mi mindenben tudunk segíteni székjavítás esetén.

Bízunk benne, hogy ezzel a sok információval felvértezve már Önnek sem lesz olyan bonyolult a székjavítás. Mert ha Ön is meg tudja csinálni, akkor miért hívna még sok pénzért valamilyen mestert a székjavításhoz, és várna még napokat amikor ráérne? 

Mert a célunk az, hogy legyen egyszerű és gyors a székjavítás mindenkinek, aki meghibásodott, kényelmetlenné vált székén ülve, dolgozva, várja a megoldást!

 

 

Székjavítás - hibajelenségek bemutatása, azonosítása

 

 

 

Hibajelenségek bemutatása és azonosítása

Amikor hirtelen meghibásodik egy irodaszék, hirtelen azt sem tudja az ember, mi lehet a probléma. Ezért aztán nehéz is kitalálni, hogy melyik alkatrész ment tönkre, azaz melyik székalkatrészt kellene kicserélni. Ezért a gyakoribb hibajelenségekről, azok beazonosításához összeállítottam Önnek egy gyakori kérdésekből álló, és folyamatosan bővülő listát.

 

Megnézem a székjavításhoz kapcsolódó gyakori kérdéseket >>

 

 

 

Székjavításhoz szükséges részletes leírások, bemutatók

 

Székjavításhoz részletes leírások

A több mint 25 éves székjavítási tapasztalatom szerint az irodaszékek jellemző meghibásodásáért pár tipusú székalkatrész (lábcsillag, görgő, gázlift) a felelős. Ezeknek a székalkatrészeknek a kicseréléséről, gyakorlati fogásairól készítettem Önnek jópár részletes bemutatót, sok fázisfotóval. Így még megrendelés előtt megismerheti, mennyire egyszerű - vagy bonyolult - az adott székalkatrész cseréje.

 

Megismerem hogyan kell egyszerűen kicserélni a székalkatrészt >>

 

 

 

Videós segtség az egyszerű székjavításhoz

 

Videós segítség a könnyű székjavításhoz

Az idők során, a sok fényképes, részletfotós segítség mellett elkezdtünk székjavítás videókat is összeállítani. észítettünk Önnek jó pár olyan videót, amik segítenek megismerni a leggyakoribb székalkatrészeket. Ezek segítségével megismerheti működésüket, így könnyebben ki tudja választani a szükséges székalkatrészt.

 

Megnézem a videót a székalkatrészekről >>

 

 

 

Székalkatrészek méretezése a kiválasztáshoz

 

Székalkatrészek méretezése a kiválasztáshoz

Az egyes székgyártók az adott funkciónak megfelelő székalkatrészekből többféle méretet is gyártanak. Ezért különösen fontos, hogy rendelés előtt ne csak a forma alapján rendeljen, hanem az Önnek megfelelő méretű székalkatrészt rendelje meg. Így javasoljuk, hogy a végleges döntés előtt ellenőrizze le e meglévő, cserélendő székalkatrész méreteit a megrendelni kívánt új székalkatrészével. De hogy milyen méretet kell figyelni, és megmérni? Ehhez készítettünk Önnek minden egyes székalkatrészről részletes leírást, rögzítési, beszerelési és termék méreteket, amik segítségével már könnyen össze tudja hasonlítani régi és az új székalkatrész méreteit. 

A nagyításért kattintson a képre, vagy IDE

SzékSzerviz webáruház termékkínálata >>

 

 

 

Székalkatrészek csoportosítása

Funkciók szerint csoportosított székalkatrészek

A könnyeb áttekinthetőség, és a minél gyorsabb alkatrész megtalálása miatt a székalkatrészeket csoportosítottuk. Így csak pár alkatrészt kell alaposabban áttanulmányoznia, hogy a kialakításuk, méretek megfelelőek-e a székjavításhoz. A csoportosítás áttekinthetősége érdekében, készítettünk Önnek egy áttekintő rajzot is.

A nagyításért kattintson a képre, vagy IDE

Székalkatrészek csoportosítása >>

 

Vásárlóink véleménye a SzékSzervíz webáruházról