TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Magasított gázliftek munkaszékekhez, 110 kg-os teherbírással

A hagyományos gázlifteknél hosszabb teleszkóp krómozott kivitelben. Használatát munkapultokhoz, magasított asztalokhoz, bárszékekhez ajánljuk.

Forgószék, irodaszék, bőrtotel gázliftjének cseréje részletes leírásokkal, szerelési útmutatóval

A gázlift tönkremenetele megakadályozza az irodaszék magasság állítását. Cseréjével továbbra is kényelmes, és állítható forgószéke maradhat. Kínálatunkban különböző méretű és teherbírású gázlifteket talál, hogy Ön megtalálhassa a székéhez leginkább megfelelő székalkatrészt.

Gázliftekből, gázteleszkópokból nagyon sokféle kivitelt és méretet használnak a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő gázliftet, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres gázliftet, eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, 150 kg teherbírású alkatrészre van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, nem működő gázteleszkóp kicserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el.

A forgószék gázliftek kicserélésének lépései >>

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Az irodaszékek, vezetői fotelek gázliftjei sokféle néven ismertek. Így ismerheti még: gázrugó, gázteleszkóp, lift.

Amennyiben ilyen székalkatrész cseréjén gondoilkodik, célszerű leellenőrizni a méreteket annak érdekében, hogy a megfelelő gázliftet, gázrugót válassza. Ugyanis ha a szükségesnél hosszabb gázliftet választ, akkor előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően alacsonyra állítani. Így alacsonyabb testalkat esetén esetleg nem ér le a láb. Ha a szükségesnél rövidebb gázliftet választ, akkor pedig előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően magasra állítani, és magasabb testalkat esetén kényelmetlen lesz az ülés. 

De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges gázliftet, készetettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a gázliftekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat. 

Gázlift, gázteleszkóp kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább