TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Gázlift burkolat forgószékhez és fotelhez

Gázlift burkolat forgószékhez és fotelhez

Gázlift burkolat forgószékhez és fotelhez

Műanyag burkolat gázlifthez és forgószékhez. Az alkatrész három önálló, de harmonikaszerűen egymásba csúszó elemből áll. Így többféle méretű gázlifthez is alkalmas, és képes követni annak magasságállítását is. Ezzel a megoldással a gázlift mindig takarva marad.


Megbízható bolt minősítés az Árukereső.hu minősítése alapjánFontos információ! Mielőtt megrendeli a megfelelő székalkatrészt, kérjük ellenőrizze le annak a fontosabb méreteit, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt küldjük el Önnek.

Bővebben
Szállítási idő :
3 munkanap
Szállítási költség futárral, csomagautomatával :
GLS futárral vagy Foxpost automatával 1.790 Ft
Szállítási költség személyes átvétellel :
Kecskeméti üzletünkben a Külső-Szegedi út 136. alatt - ingyenes
Márka/Gyártó :
SzékSzervíz
További adatok
Raktáron :  18 db
850 Ft (669 Ft + ÁFA) Gyors, 1-3 napos szállítási idővel
Részletek

Gyakori kérdések a székalkatrészek kiválasztásával kapcsolatban

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a székjavításhoz szükséges alkatrészt minél gyorsabban kiválaszthassa, illetve segíteni abban, hogy biztosan jó méretű székalkatrészt rendeljen.Illetve szeretnénk segíteni abban is, hogy a megrendelt székalkatrészeket minél egyszerűbben be tudja építeni irodaszékébe, forgószékébe. Ezért rengeteg információs anyagot készítettünk, ami segít ebben Önnek. 

Székalkatrészek beszerelése >>

Székjavítási leírások >>

Tönkrement székalkatrészek, hibajelenségek >>

Székalkatrész webáruház használata >>

Irodaszék karbantartási tanácsok >>

Székalkatrész rendelési kérdések >>

Székalkatrész szállítási kérdések >>

Számlázással kapcsolatos kérdések >>

Fizetéssel kapcsolatos kérdések >>

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészek szállításáról, vagy a fizetési lehetőségekről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hétfőtől csütörtökig 8 és 12 óra között hívja SzékSzervizes kollégánkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

Vásárlóink véleménye a SzékSzervíz webáruházról

 

Adatok
Cikkszám
GL-BURKOLAT
SzékSzervíz garancia


 

A SzékSzervíznél kiemelt fontosságú a megfelelő méretű és minőségű székalkatrész biztosítása. Ezért a vásárlást követően 14 napon belül bármikor visszaküldheti a székalkatrészt, ha kézhezvétel után kiderült hogy mégsem a megfelelő méretű, vagy kialakítású székalkatrészt rendelte a székjavításhoz.

 

  

A vásárlást követően 14 napon belül teljes visszatérítés

 

Ha nem megfelelő székalkatrészt választott, vagy a méretei nem egyeznek a cserélni kívánt székalkatrésszel, akkor 14 napon belül értesítsen minket az info@te96bt.hu email címen

Székalkatrész visszaküldése magyarázkodás nélkül

 

A vásárlástól számított 14 napon belül magyarázkodás nélkül visszaküldheti bármelyik még nem beépített termékünket, amely nem felelt meg az előzetes, elvárásának vagy elképzelésének.

Hiba történt a küldés során? Az nem az Ön hibájából történt

 

Balesetek néha történnek. Ha nem a megrendelt székalkatrészt küldtük, vagy nem jó darabszámban, akkor csak jelezze felénk, és megoldjuka cserét vagy a hiányzó termék pótlását, természetesen díjmentesen.

 

A megrendelt termék megsérült a szállítás közben? Küldjön róla egy fényképet

 

Bár a székalkatrészt gondosan becsomagoljuk, a szállítás során sérülés sajnos bármikor megtörténhet. Ilyen esetben csak küldjön egy fényképet a bejelentő űrlapunkon keresztül, és mi ingyenesen kicseréljük Önnek.

Ingyenes megrendelés törlés, ha menet közben meggondolta magát

 

Észrevette, hogy hiba van a megrendelésében, vagy úgy döntött, hogy mégsem javítja meg a meghibásodott irodaszékét? Nem probléma, hiszen a megrendelés napján ezt ingyenesen lemondhatja. Ehhez kérjük küldjön emailt az info@te96bt.hu címre.

 

Pénzvisszatérítés 3 napon belül

 

Ha bármilyen okból a székalkatrész árának a visszafizetését kéri, akkor a visszaküldött termék beérkezése után, 3 napon belül visszautaljuk a termék árát a visszaküldéskor megadott bankszámlára.

Kik vagyunk?

A SzékSzervíz szakképzett csapatamár több mint 25 éves székjavítási múlttal rendelkezik. Ilyen hosszú idő alatt több mint 6.500 irodaszék megjavításában segítettünk. Jól ismerjük a forgószékek tipusait és jellemzőit, hiszen a cégünk által működtetett Székáruház webshopunkban több mint 600 féle irodaszéke, vezetői fotel, ipariszék és ügyfélszék szállítását válalljuk. Így a magyarosrszágon forgalmazott legtöbb irodaszéket nemcsak kívülról, hanem belülről is ismerjük. A 25 év alatt a székalkatrészekkel kapcsolatban jelentős tapasztalatra és beszállítói kapcsolatokra sikerült szert tennünk. Így a webáruházunkban ajánlott székalkatrészek minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek.

 

Gondos segítség - részletes székjavítási leírások

Mi nem csak a megfelelő székalkatrészt tudjuk biztosítani, hanem ezek egyszerű cseréjéhez sok hasznos és ingyenes anyagot is összeállítottunk. Ezt minden esetben a szükséges székalkatrészhez kapcsolódóan megtalála a székalkatrész webáruházunkban. gy segítségünkkel a megfelelő alkatrész kiválasztása, mind pedig a székalkatrész szakszerű cseréje is egyszerűvé válik. De nézze meg előzetesen az összeállított székjavítási segédletünket is.

Segítség a szakszerű székjavításhoz >>

 

Folyamatos ügyfélszolgálat

Kérdése van a székjavítással, székalkatrésszel kapcsolatban? Hívja kollégáinkat hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 12.00 között a +36 30 760 2655 telefonszámon, akik készséggel segítenek Önnek. Vagy küldhet közvetlenül leveletaz info@te96bt.hu email címre, vagy segítséget kérhet az Üzenetküldő űrlap segítségével is.

Kiegészítő termékek