TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Vegyes székalkatrészek

Manapság számtalan irodaszék, forgószék, vagy vezetői fotel van forgalomban, így nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő székalkatrészt. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik székek javításával. Ennyi idő alatt rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze a székek javításával kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot és tudást használtuk fel székalkatrész webáruházunk kínálatának összeállításához.

A tapasztalatunk szerint azonban rengeteg, közel hasonló működési elvű szék került forgalomba Magyarországon. Sok alkatrész csereszabatos, azonban sok alkatrész a gyártó egyedi tervei alapján készül. Így webáruházunk kínálatában elsősorban az alábbi tipusokhoz tudunk alkatrészt biztosítani: forgószék, irodaszék, operatív szék, vezetői szék, főnöki szék. Amikhez csak ritkán tudunk alkatrészt ajánlani: relax fotelek, állítható magasságú bárszékek.

Azok a székalkatrészek, amiket webáruházunkban talál, minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő kialakítású és minőségű székalkatrészeket kínálunk forgószéke javításához. A székalkatrészeket raktárról, rövid szállítási határidővel biztosítjuk. A többféle szállítási  és fizetési lehetőség közül pedig kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Tovább

SzékSzervíz - a székalkatrész webáruházA SzékSzervíz Webáruházunk kiemelt feladata a székjavításhoz szükséges székalkatrészek forgalmazása, és a minél gyorsabb kiszállítása. Hiszen jól tudjuk, hogy amikor szükségessé válik a székjavítás, senki sem szeretne napokat várni az új székalkatrészre. De hogy a székjavítást még egyszerűbbé tegyük, sokféle részlettel és méretekkel segítünk a megfelelő méretű székalkatrész megtalálásában. Mert a sok székalkatrész bár egyformának tűnik, azért a méretekben lényeges különbségei is lehetnek.

És hogy a cserélendő székalkatrész ki és beszerelése minél egyszerűbb legyen, a webáruházunkban székjavítás videókat is talál.  Segítségükkel talán így már nem is olyan bonyolult a székjavítás. De ha mégis segítségre lenne szüksége a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, vagy a székjavításban, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken

 

SzékSzervíz - Mielőtt kidobná kedvenc irodaszékét!

Tovább