GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vegyes székalkatrészek

Manapság számtalan irodaszék, forgószék, vagy vezetői fotel van forgalomban, így nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő székalkatrészt. Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik székek javításával. Ennyi idő alatt rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze a székek javításával kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot és tudást használtuk fel székalkatrész webáruházunk kínálatának összeállításához.

A tapasztalatunk szerint azonban rengeteg, közel hasonló működési elvű szék került forgalomba Magyarországon. Sok alkatrész csereszabatos, azonban sok alkatrész a gyártó egyedi tervei alapján készül. Így webáruházunk kínálatában elsősorban az alábbi tipusokhoz tudunk alkatrészt biztosítani: forgószék, irodaszék, operatív szék, vezetői szék, főnöki szék. Amikhez csak ritkán tudunk alkatrészt ajánlani: relax fotelek, állítható magasságú bárszékek.

Azok a székalkatrészek, amiket webáruházunkban talál, minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő kialakítású és minőségű székalkatrészeket kínálunk forgószéke javításához. A székalkatrészeket raktárról, rövid szállítási határidővel biztosítjuk. A többféle szállítási  és fizetési lehetőség közül pedig kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Tovább