TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Létezik erősített lábcsillag nagyobb testsúlyhoz?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Az erősített lábcsillaggal kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Az irodaszékek, főnöki székek teherbírása átlagosan 110 kg, legalábbis ennyit vállalnak a székgyártó cégek. Így ehhez a teherbíráshoz méretezik a lábcsillagot is. Azonban előfordul, hogy nagyobb igénybevétel esetén a lábcsillag letörik. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogyan lehetne a tönkrement, normál teherbírású lábcsillagot kicserélni valami erősebbre. Szerencsére nálunk erre az igényre is talál megoldást.

Erősített lábcsillag keresésése

Mint látta, vagy tapasztalta, a lábcsillagok sokszor jelentős igénybevételnek vannak kitéve. Ez keletkezhet abból, hogy használat közben a lábcsillag néhány ága szőnyegen, míg néhány ága a padlón van. Ilyenkor a szintkülönbségből adódódan, használat közben a terhelés nem egyenletesen oszlik el az öt lábon, hanem a lentebb levőkre nagyobb terhelés hat. De a nagyobb igénybevétel keletkezhet akár egy 24/24 órás használat következtében ügyeleteken, diszpécserközpontokban, portaszolgálatban. Vagy egy nagyobb testsúlyú használó számára kellene egy jó megoldás. Ilyen esetekben, amikor a standard teherbírás már nem elég, szükséges erősített, nagy teherbírású lábcsillagot keresni.

 

Szerencsére ma már ez sem lehetetlen feladat, hiszen többféle méretű, erősített lábcsillag is elérhető, amik 130 vagy akár 150 kg-os terhelésnek is ellenállnak. Bár ezek a lábcsillagok nem olcsók, de még mindig gazdaságosabb egyszer megvenni, és sokáig használni, mint a standard lábcsillagokat évente cserélni.

Meglévő lábcsillag cseréje erősítettre

Szerencsére tudunk Önnek ajánlani megerősített lábcsillagokat, ami még akár 150 kg-os terhelésnek is megfelel. Ilyen erősített lábcsillagot kétféle méretben is ajánlunk, mert a székekhez elég egy kisebb méretű erősített székláb, míg a vezetői foteleknél, főnöki székeknél a dönthetőség miatt nagyobb méretű erősített lábcsillag szükséges.

 

Ezek egybeöntött, fém lábcsillagok. Mivel egy darabból készülnek, így nincsenek illesztések, hegesztések, amik gyengíthetnék a szerkezetüket.

 

Ráadásul ezeknek az erősített lábcsillagoknak a cseréjében is sok segítséget tudunk nyújtani Önnek, hogy ne kelljen találgatnia, hogyan is álljon neki a meghibásodott, eltört lábcsillag cseréjének.

készítettünk Önnek egy részletes segítséget. Ebben az anyagban részletes leírást talál a lábcsillag cseréjéről.

Ráadásul tettünk bele sok fázisfotót is, hogy még gyorsabban megismerhesse azokat a fortélyokat, amik segítségével Ön is, akár székszerviz szakember segítsége nélkül is ki tudja cserélni a meghibásodott, eltört lábcsillagot. 

Lábcsillag csere lépései

Készítettünk Önnek egy részletes, szinte mindenre kiterjedő javítási leírást. Ebben az anyagban bemutatjuk Önnek, hogyan tudja viszonylag egyszerűen, házilagosan is kicserélni a meghibásodott székalkatrészt. Így a székjavításhoz nem kell szakembert keresnie sem.

A javítási leírásba tettünk sok fázisfotót a lábcsillag cseréjének lépéseihez, hogy még könnyebben elleshesse azokat a fortélyokat, amik segítségével Ön is kicserélheti, mint egy székszervizes.

Lábcsillag csere részletes útmutató >>

Szerszámok lábcsillag cseréhez

A lábcsillag cseréjéhez azonban nem csak az új székalkatrészre lesz szüksége. A régi, eltörött lábcsillagból ki kell szerelnie a gázliftet. A "hogyant" megtalálja a részletes javítási leírásban, a "mivel" esetleg kérdéses lehet.

 

De mi ebben is szeretnénk segíteni, hogy ez se legyen akadály. Így a kínálatunkba a szék lábcsillag cseréjéhez szükséges szerszámokat, eszközöket is talál. 

Csőfogó lábcsillag cseréjéhez >>

 

 

Termékvélemény

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek erről a székalkatrészről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemyények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van erősített forgószék lábcsillagokkal kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>