GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lábcsillag cseréje részletes videóval

Nem tudja, hogyan álljon neki a forgószék lábcsillag cserének?

Bár azzal, hogy hogyan végezze el a lábcsillag cseréjét a forgószékeknél, és az irodaszékeknél, arészletes leírással lábcsillag csere részletes leírásával már találkozhatot. De nem biztos, hogy a szöveg és a fotók alapján olyan egyszerűen ki tudja cserélni a meghibásodott, tönkrement lábcsillagot, csillaglábat. Ezért készítettünk Önnek egy részletes videót, amin minden fázist egyértelműen megtekinthet. Használhatja akár a lábcsillag csere közben is, és akkor a videót ott állítja meg, ahol szeretné. Vagy többször is visszanézheti, ha valahol megakadt a csere közben.

 

 

 

Vagy ha van olyan ismerőse, aki hasonló székjavítási problémával küzd, elküldheti neki is, hogy milyen egyszerű a csere. Ráadásul lábcsillagokból a webáruházunkban igen bőséges kínálatot talál, így nem csak megmutatjuk, hogyan kell kicserélni, hanem a szükséges székalkatrészt is biztosítjuk.

 

Rövid link a forgószék lábcsillag csere videó megosztásához, továbbküldéséhez:

 

bit.ly/2z4NrOZ

 

Ráadásul nálunk a csillaglábak raktáron is vannak, így az irodai szék, vagy vezetői fotel meghibásodása esetén a szükséges székalkatrész akár 1 munanap alatt is ott lehet Önnél.

 

Amennyiben a lábcsillag cserével kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat.

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat elérhetősége >>