GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ülésvasalat, szék mechanika, hintafunkcó

Ülésvasalat, hintafunkció cseréje forgószékeknél, irodaszékeknél,. Részletes, fényképes székjavítási leírásokAz ülésvasalat és főnöki székeknél a hintamechanika, vagy hintafunkció segítségével lehet a gázliftet mozgatni, illetve a forgószék vagy bőrfotel magasságát állítani. Mivel a terhelést ez közvetíti a gázlift felé, ezért gyakori jelenség az ülésvas törése. Kínálatunkban sokféle méretű ülésvasalat közül választhat, hogy helyettesíteni tudja tönkrement székalkatrészét.

Ülésvasalatokból, hintafunkciókból a gyártók nagyon sokféle kivitelt készítenek. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő székvasalatot, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres vasalatot, eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, 150 kg teherbírású alkatrészre van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, törött vagy repedt ülésvas cserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el.

Az ülésvasak cseréjének lépései >>

A kategóriába tartozó székalkatrészeket ismerheti az alábbi neveken is: ülésvasalat, ülésvas, hintafunkció, hintamechanika, hintaszerkezet

Tovább