TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ülésvasalat, szék mechanika, hintafunkcó

Ülésvasalat, hintafunkció cseréje forgószékeknél, irodaszékeknél,. Részletes, fényképes székjavítási leírásokAz ülésvasalat és főnöki székeknél a hintamechanika, vagy hintafunkció segítségével lehet a gázliftet mozgatni, illetve a forgószék vagy bőrfotel magasságát állítani. Mivel a terhelést ez közvetíti a gázlift felé, ezért gyakori jelenség az ülésvas törése. Kínálatunkban sokféle méretű ülésvasalat közül választhat, hogy helyettesíteni tudja tönkrement székalkatrészét.

Ülésvasalatokból, hintafunkciókból a gyártók nagyon sokféle kivitelt készítenek. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő székvasalatot, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres vasalatot, eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, 150 kg teherbírású alkatrészre van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált alkatrész megfelelő-e a cserélendő székalkatrésznek. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, törött vagy repedt ülésvas cserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el.

Az ülésvasak cseréjének lépései >>

A kategóriába tartozó székalkatrészeket ismerheti az alábbi neveken is: ülésvasalat, ülésvas, hintafunkció, hintamechanika, hintaszerkezet

Tovább

SzékSzervíz - a székalkatrész webáruházA SzékSzervíz Webáruházunk kiemelt feladata a székjavításhoz szükséges székalkatrészek forgalmazása, és a minél gyorsabb kiszállítása. Hiszen jól tudjuk, hogy amikor szükségessé válik a székjavítás, senki sem szeretne napokat várni az új székalkatrészre. De hogy a székjavítást még egyszerűbbé tegyük, sokféle részlettel és méretekkel segítünk a megfelelő méretű székalkatrész megtalálásában. Mert a sok székalkatrész bár egyformának tűnik, azért a méretekben lényeges különbségei is lehetnek.

És hogy a cserélendő székalkatrész ki és beszerelése minél egyszerűbb legyen, a webáruházunkban székjavítás videókat is talál.  Segítségükkel talán így már nem is olyan bonyolult a székjavítás. De ha mégis segítségre lenne szüksége a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, vagy a székjavításban, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken

 

SzékSzervíz - Mielőtt kidobná kedvenc irodaszékét!

Tovább