Székalkatrész beszereléssel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető Székszerviz - a székjavítási specialista

A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítási specialista

Amikor meghibásodik egy irodaszék, forgószék, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne megjavítani. De megjavítani az elromlott székalkatrészt általában nem lehet. De a székjavításra azért van megoldás. Ugyanis a meghibásodott székalkatrészt nem megjavítani, hanem cserélni kell. A székeknél a gyártás során a legtöbb gyártó igyekszik olyan székalkatrészeket használni, amik csereszabatosak egymással. Így a különböző székek szinte ugyanazokból a főbb székalkatrészekből épülnek fel. Így biztosítható a gyors és olcsó gyártás.

Székjavítási szempontok

A székeknél a gyártók igyekeznek minél gyorsabban és olcsóbban előállítani az irodaszékeket. Éppen ezért, a gyártás során a legtöbb gyártó igyekszik olyan székalkatrészeket használni, amik specializált gyártótóól is beszerezhető, esetleg egymással csereszabatosak. Így a különböző gyártók különböző székei szinte ugyanazokból a főbb székalkatrészekből épülnek fel. Így biztosítható a gyors és olcsó gyártás. És ezzel együtt szükség esetén a székalkatrész csere is.

 

Ugyanis esetünkben ennek következtében a legfontosabb székalkatrészek viszonylag kis variációban készülnek, csak méreteikben térnek el kismértékben egymástól. Így könnyen beazonosíthatók, és ha van megfelelő csere-székalkatrész, a javításuk, cseréjük is megoldható.

Tippek és trükkök a székalkatrészek otthoni, irodai javításához >>

Székalkatrész cseréje

A következő felmerülő kérdés általában az, hogy szükség van-e szakemberre és peciális tudásra, ha a székalkatrészt ki szeretné cseréli? A gyors válaszunk az, hogy szakemberre nincs szükség, de egy kis székjavítási tudásra igen. Mi pont ezt a tudást adjuk át Önnek a rendkívül részletes, sok fázisfotóval ellátott Székjavítási leírások anyagainkban. Ezzel a tudással már Ön is ki tudja cserélni az elromlott székalkatrészét, anélkül hogy sok pénzért székjavítási szakembert kellene hívni. 

Ráadásul mindezt gyorsan meg is tudja tenni, hiszen a webáruházunkban található székalkatrészeket raktárról kínáljuk Önnek, így 1-2 munkanapon belül már Önnél is lehet a székjavításhoz szükséges alkatrész. Legyen szó gázliftről, lábcsillagról vagy szégörgőről. A teljes székalkarész kínálatunkat pedig könnyen áttekinthető formában máris megnézheti.

Székalkatrész választékunk >>


Termékvélemény

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek arról, hogy hogyan sikerült saját maguknak megjavítani az elromlott széküket? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu