TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Vezetői fotel karfával kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A fotelkarfa egyes vezetői székeknél nemcsak a kar megfelelő alátámasztását, végzi, hanem a kényelmi funkción túl, az ülőlapot és a háttámlát is az tartja össze. Ez főleg az ázsából származó foteleknél gyakori. Ugyanis a gazdaságos szállítás csak úgy oldható meg, ha a bőrfotel "lapraszerelt" nagyon kicsire összecsomagolható.

Miért törik el a fotelkarfa?

Az egyszerűbb bőrfoteleknél az ülőlap és háttámla összekötését, merevítését csak egy öntött, műanyag karfa biztosítja. Ezért használat közben minden terhelés a karfára hárul. Főlag akkor, akikor a leüléshez vagy a felálláshoz a karfát is használjuk. Ilyenkor ráadásul kifelé hajlik is a karfa, ami még nagyobb igénybevételt okoz.

 

A karfák felfogatása az ülő- és hátlaphoz tipusonként változóan, 3 - 4 csavarral történik. A felfogatáshoz így a műanyag karfán lyukak találhatóak. Ez pedig még tovább gyengíti a karfa keresztmetszeti felületét. 

 

Sajnos, ha már bekövetkezett a törés, sok mindent nem lehet tenni. A fotelkarfa olyan anyagból készül, ami nem ragasztható, és nem is hegeszthető.

Mit tudok tenni?

Ha a karfa eltörött, javasoljuk hogy első körben próbáljon meg ott érdeklődni, ahol a vezetői fotelt vásárolta, van-e náluk pótalkatrész, vagy tudnak-e rendelni.

 

Ha így nem jár erdménnyel, akkor csak a házi barkácsolás marad, pl. egy laposvas segítségével, de ez is csak ideiglenes megoldásként szokott bevállni. De ha nem szeretne barkácsolni, akkor sajnos csak egy új vezetői fotel vásárlása jelenti a megoldást.

 

Ha azonban új vezetői fotel vásárlásán gondolkodik, javasoljuk, hogy olyan tipust válasszon, ami ún. "egypalástú", azaz az ülőlap és a háttámla egy darabból, rétegelt falemezből és idompréssel készül. Azok masszív modellek, amiknél a karfatörés nem jellemző. 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>