TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lábcsillag kiválasztásával kapcsolatos video

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A videóink segítenek Önnek megismerni a leggyakoribb székalkatrészeket. Ezután már könnyebben ki tudja választani a székjavításhoz szükséges alkatrészt.

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Hogyan működik a gázlift? Mire kell figyelni a széklábcsillag kiválasztásakor? Videóinkban sok hasznos információt talál, amik segítenek Önnek a meghibásodott forgószék alkatrészek kicserélésében, és segítenek a megfelelő új alkatrész kiválasztásában.

Székalkatrészek szállításával kapcsolatos információk

Gázliftek kiválasztásával kapcsolatos információk

Lábcsillag kiválasztásával kapcsolatos információk

Gázlift rendelés

Sikerült a videók segítségével tájékozódnia a gázliftekről? Ha szeretne ezek alapján gázliftet rendelni, válassza ki webáruházunkból.

Forgószék és vezetői fotel gázliftek választéka >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy székalkatrészekkel kapcsolatban szeretne még további információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>