TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vezetői bőrfotelek karbantartása

Vezetői bőrfotelek karbantartása és bőrápolása

 

Ha már sikeresen megjavította bőrfotelét, vezetői fotelét, minden bizonnyal még sokáig szeretné használni. Ezért célszerű a  problémamentes használat érdekében, időnként karbantartania. Ehhez állítottunk össze egy feladatlistát. Az ebben található feladatokat rendszeresen, akár 1-2 havonta 2-3 havonta elvégeznie, és ezzel jelentősen megnövelnie a fotel élettartamát.

 

 

Rendszeres karbantartási feladatok listája

- 2 - 3 hetente húzzuk meg a fotel ülőlapja alatt található rögzítő csavarokat, mert használat közben kilazulhatnak. Annak ellenére is, hogy a rögzítőcsavarok menete önzáró

- 2 - 3 hetente húzzuk meg a karfa tartó csavarokat. Ehhez először lehet hogy el kell távolítani ideiglenesen a csavarfej takarósapkáját. Ezeket a karfatartó csavarok meghúzása után ne felejtsük el visszatenni. Statikai szerepük ugyan nincsen, de a bőrfotel látványát ronthatja a hiányuk

- Érdemes az ülésrögzítő vasalat rugóerősség szabályozó marokcsavarját is megnézni, nem lazult-e ki a használat közben. Ha igen célszerű meghúzni, beállítani a testsúlyához a kényelmes használat érdekében

- időszakonként érdemes a fotelgörgő tengelyéről egy csipesz segítségével eltávolítani az oda feltekeredett szöszdarabokat, és ezzel megakadályozni a görgők tengelyének beszorulását

- A bőrfoteleket érdemes körülbelül 3 havonta bőrápoló szerrel kezelni. Így egyszerűen elkerülheti a bőr idő előtti öregedését, berepedezését.

- Ha a vezetői fotel ránézésre ferde, vagy a hintafunkció nem működik rendesen, valószínüleg elrepedt a fotel rögzítő mechanikája. Ebben az esetben ki kell cserélni azt

- Az irodaszékek, fotelek műanyag alkatrészeit frissítsük fel szilikon tartalmú ápolószerekkel, ettől szinte megújulnak a főnöki fotel műanyag elemei

 

Bőrápolási tanácsok

Bőrápoló balzsam méhviasszal

A bőrbútorok ápolásához, tisztításához kizárólag erre a célra kifejlesztett szereket szabad használni! Az általános bútorápolószerek használatát nem ajánljuk még akkor sem, ha használati útmutatójukban a bőrbútor szerepel. Semmiképpen nem szabad oldószer és szilikon tartalmú szereket használni, mert ezek jelentős károkat okozhatnak!

Előfordulhat, hogy kifejezetten bőrbútor tisztításra kifejlesztett szerek oldószert tartalmaznak. Ezek házi használatát tanácsos elkerülni.

 

A bőrápolás lépései:

- A bőrbútor száraz, meleg helyiséget igényel! Az ideális páratartalom 50-70%, az ideális hőmérséklet 15-30 °C

- Védeni kell a bőrt közvetlen napfénytől, sugárzó hőtől (pl. radiátor), illetve a szélsőségesen száraz vagy nedves helyektől!

- A bőrbútort puha kefével rendszeresen porszívózza, így a bőr pólusai megtisztulnak a portól, segítve annak természetes szellőzését!

- A rászáradt port, vagy szilárdabb szennyeződést óvatosan, nedves ruhával távolítsa el, majd gyapjúkendővel törölje szárazra!

- Folyadékot nedvszívó ruhával lehetőleg azonnal itassa fel! A felszínt ne dörzsölje!

- Foltokat, pecséteket szappanos, nedves ruhával távolítsa el! Minél hamarabb kezeli a keletkezett szennyeződést annál jobban el tudja majd távolítani !

- A bőrbútort évente kétszer "speciális" bőrápolóval kenje át. Ezzel jelentősen megnöveli annak élettartamát

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>