TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hogyan válasszam ki a megfelelő ülésvasalatot?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

 

Az ülésvasalatok egyik legfontosabb tulajdonsága, a felfogatásukhoz használt csavarok távolsága. Ez a távolság gyártónként eltérő lehet. Így kiemelten fontos, hogy pontosan megmérje a felfogatási pontok távolságát, hogy ki tudja választani a megfelelő méretű ülésvasalatot.

Az ülésvasalatok kiválasztásánál további szempont lehet, hogy a megfelelő működést biztosítsa az ülésvas. Ilyen lehet például a hintafukció, a testsúlyhoz igazítható rugóerősség állítás is. De a megfelelő csere székalkatrész kiválasztásánál a felfogatási méretek a legmeghatározóbbak. Ugyanis ha nem megfelelő a méretezés, az ülésvasalatot nem lehet stabilan az ülőlaphoz rögzíteni. Márpedig ezek a  rögzítési pontok használat közben jelentős igénybevételnek vannak kitéve, így fontos hogy a felfogatás jól tartson.

Ülésvasalat jellemző felfogatási pontjai

 

Az ülésvasalat felfogatási távolságát a webáruházunkban minden székalkatrésznél megtalála. Ezek jellemzően "A" és "B" méretként találhatóak meg. Az ülésvasalatokról, azok cseréjéről sok hasznos információt talál webáruházunkban az ülésvasalatok cseréje lépésről-lépésre bejegyzésünkben is.

 

 

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az ülésvasalat meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>