TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Az ülésvasalat elrepedt, furcsám áll. Mit csináljak?

Elrepedt az ülésvasalat a székemen. Mit csináljak?Ha az ülésvasalattal probléma adódik, az a forgószék vagy vezetői fotel működésére kihatással van. Hibaként legtöbbször azt érzékeljük, hogy a szék imbolyog, vagy a magasságállítási lehetőség nem működik. De  a legjellemzőbb mégis az, hogy a szék felépítménye ferdén áll.

Ha a szék ülőlapja már nagyon ferde, azt viszonylag könnyű észrevenni szabad szemmel is. Azonban ha kezdődő meghibásodáról van szó, akkor nem ilyen könnyű észrevenni a ferdeséget. Ilyenkor legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy ha leszállunk a székről, a felépítmény magától elfordul. Ilyenkor a szék súlypontja mindig ugyanabba a helyzetbe forgatja az irodaszéket.

Ha azt gyanítjuk, hogy az ülésvassal lehet valami gond, célszerű megnézni alulról is a forgószéket, bőrfotelt. Sok esetben ilyenkor könnyen észrevehető, hogy a vasalatból az a rész, ahol a gázlift felső fele csatlakozik, kitörött vagy berepedt. Ekkor már biztos lehet benne, hogy a vasalatot cserélni kell. Felmerülhet még az elrepedt, eltörött ülésvas, hintafunkció hegesztése is. Ezt azonban nem javasoljuk, mert hegesztés közben a nagy hőtől tönkremehet a gázlift, megolvadhat a műanyag működtető gomb, vagy eldeformálódhat az ülésvasalat, ami ismételten gyors töréshez vezet.

 

Cserélje ki a meghibásodott ülésvasalatot

Az ülésvasalat elrepedt, vagy eltört? Akkor cserélje ki! Mutatjuk hogyan

 

 

Az ülésvasalat repedése egyes esetekben magas, nyikorgó hangot ad ki, amikor a székén ül. Így ha használat, mozgás közben ilyen hangokat hall, akkor érdemes alaposan átvizsgálni az ülésvasalatot, repedést, törést keresve.

Amennyiben az ülésvasalat cseréje elkerülhetetlen, ajánljuk webáruházunk ülésvasainak széles kínálatát, amit itt tud megismerni: Ülésvasalatok forgószékekhez, vezetői bőrfotelekhez >>A székalkatrész cseréjéhez pedig itt talál részletes és hasznos segítséget: Ülésvasalatok és hintafunkciók cseréje egyszerűen >>

 

Vásárlóink véleménye webáruházunkról