TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lábcsilaggal kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A lábcsillagokkal kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A lábcsillag egy fontos eleme az irodaszékeknek. Egyfelől a színük, formájuk karakteressen meghatározza az irodaszékek dizájnját, másfelöl ez a székalkatrész adja át a terhelést - azaz a használója súlyát - a talajnak. Így ha nagyobb súly éri, mint a tervezett teherbírása, akkor idővel elreped, széttörik. Ez pedig igen kellemetlen, mert egy hirtelen lábcsillag törésnél akár fel is borulhatunk a székkel együtt. Ez pedig - főleg egy forró csésze kávéval a kezünkben - igen komoly sérüléseket is okozhat. De a lábcsillag törését okozhatja az egyenetlen terhelés is. Ha pédául a széket, veteői fotelt úgy használjuk, hogy pár lába a szőnyegen, pár lába pedig a padlón van. Ilyenkor a szőnyeg vastagsága miatt a szék ferdén áll, és így a lábcsillag nem tudja egyenletesen átadni a terhelést a talajnak. A lejjeb lévő lábakra nagyobb terhelés hárul, így fordulhat elő, hogy akár kisebb terhelés mellet is eltörik a lábcsillag.

A lábcsillagok sokféle anyagból, méretből és kialkítással készülnek. Ezért összeállítottam Önnek rengeteg információt, hogy ki tudja választani, illetve ki tudja cserélni a megfelelő lábcsillagot. 

Nagy lábcsillag választék

A webáruházunkban nagyon sokféle lábcsillagot talál. Léteznek egyszerűbbek, kisebb terhelésre (home office), talál közöttük műanyagot, vagy akár erősített fém lábcsillagot, akár 150 kg-es stra teherbírással. Mindegy melyiket nézi, mindegyikhez talál méreteket és részletes információt. És mindenhol megtalálja a lábcsillaghoz jellemző csapméretét, így annak ismeretében olyan lábcsillagot is rendelhet, amihez fel tudja használni az eltört lábcsillagban lévő görgőket, így legalább azokból nem kell újat rendelnie.

Teljes lábcsillag választékunk: 
Lábcsillagok, csillaglábak választéka >>

Válaszok gyakori kérdésekre

A lábcsillagok kiválasztásával, cseréjével kapcsolatban sokféle kérdés megfogalmazódhat. Ezek közül összegyűjtöttem a leggyakoribb kérdéseket, amikhez természetesen részletes választ is adtam. Így ezk is segítenek Önnek a megfelelő székalkatrész megtalálásában. 

 

Létezik erősített lábcsillag nagyobb testsúlyhoz?

A székgörgőt rögzítő csap a lábcsillaghoz jár?

Hogyan cserélejem ki a tönkrement lábcsillagot?

 

Annak érdekében, hogy a szükséges lábcsillagot Ön is ki tudja cserélni, szakember segítsége nélkül, összeállítottunk Önnek egy részletes tájékoztató anyagot, aminek a segítségével már neki tud állni a lábcsillag cseréjének. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a lábcsillag cseréjéhez készítettünk jó pár fázisfotót is.

Irodaszék lábcsillag cseréjének lépései >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék lábcsillagokkal kapcsolatban? Vagy a szállítási lehetőségekről vagy a fizetési módokról szeretne még több információt kérni? Ezekről részletesen is tájékozódhat weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>