Lábcsilaggal kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A lábcsillagokkal kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A lábcsillag egy fontos eleme az irodaszékeknek. Egyfelől a színük, formájuk karakteressen meghatározza az irodaszékek dizájnját, másfelöl ez a székalkatrész adja át a terhelést - azaz a használója súlyát - a talajnak. Így ha nagyobb súly éri, mint a tervezett teherbírása, akkor idővel elreped, széttörik. Ez pedig igen kellemetlen, mert egy hirtelen lábcsillag törésnél akár fel is borulhatunk a székkel együtt. Ez pedig - főleg egy forró csésze kávéval a kezünkben - igen komoly sérüléseket is okozhat. De a lábcsillag törését okozhatja az egyenetlen terhelés is. Ha pédául a széket, veteői fotelt úgy használjuk, hogy pár lába a szőnyegen, pár lába pedig a padlón van. Ilyenkor a szőnyeg vastagsága miatt a szék ferdén áll, és így a lábcsillag nem tudja egyenletesen átadni a terhelést a talajnak. A lejjeb lévő lábakra nagyobb terhelés hárul, így fordulhat elő, hogy akár kisebb terhelés mellet is eltörik a lábcsillag.

A lábcsillagok sokféle anyagból, méretből és kialkítással készülnek. Ezért összeállítottam Önnek rengeteg információt, hogy ki tudja választani, illetve ki tudja cserélni a megfelelő lábcsillagot. 

Nagy lábcsillag választék

A webáruházunkban nagyon sokféle lábcsillagot talál. Léteznek egyszerűbbek, kisebb terhelésre (home office), talál közöttük műanyagot, vagy akár erősített fém lábcsillagot, akár 150 kg-es stra teherbírással. Mindegy melyiket nézi, mindegyikhez talál méreteket és részletes információt. És mindenhol megtalálja a lábcsillaghoz jellemző csapméretét, így annak ismeretében olyan lábcsillagot is rendelhet, amihez fel tudja használni az eltört lábcsillagban lévő görgőket, így legalább azokból nem kell újat rendelnie.

Teljes lábcsillag választékunk: 
Lábcsillagok, csillaglábak választéka >>

Válaszok gyakori kérdésekre

A lábcsillagok kiválasztásával, cseréjével kapcsolatban sokféle kérdés megfogalmazódhat. Ezek közül összegyűjtöttem a leggyakoribb kérdéseket, amikhez természetesen részletes választ is adtam. Így ezk is segítenek Önnek a megfelelő székalkatrész megtalálásában. 

 

Létezik erősített lábcsillag nagyobb testsúlyhoz?

A székgörgőt rögzítő csap a lábcsillaghoz jár?

Hogyan cserélejem ki a tönkrement lábcsillagot?

 

Annak érdekében, hogy a szükséges lábcsillagot Ön is ki tudja cserélni, szakember segítsége nélkül, összeállítottunk Önnek egy részletes tájékoztató anyagot, aminek a segítségével már neki tud állni a lábcsillag cseréjének. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért a lábcsillag cseréjéhez készítettünk jó pár fázisfotót is.

Irodaszék lábcsillag cseréjének lépései >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék lábcsillagokkal kapcsolatban? Vagy a szállítási lehetőségekről vagy a fizetési módokról szeretne még több információt kérni? Ezekről részletesen is tájékozódhat weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu