TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Segítség az új székalkatrész beszereléséhez

Tippek, tanácsok és trükkök székjavításhoz

 

 

Jól tudjuk, hogy aki nem foglalkozik naponta az irodaszékekkel, annak nehéz eligazodni a különböző székalkatrészek világában. Ráadásul a köznyelvben szinte mindegyik székalkatrész megnevezésére számtalan meghatározás, szó létezik. Azért, hogy Ön ezek között gyorsan tudjon tájékozódni, összegyűjtöttük a leggyakrabban keresett székalkatrészek általános, gyakori megnevezéseit.

 

 

Székjavításhoz használt leggyakoribb székalkatrészek

Szerencsére a napjainkban gyártott és a napi 8 órás irodai használatra szánt forgószékek, irodaszékek megfelelően erősek, tartósak. Azonban van pár olyan elem, ami a használat során meghibásodik, elromlik vagy eltörik. De szerencsére ezek egyszerűen és viszonylag kis költséggel cserélhetőek. Egy kis odafigyeléssel, kézügyességgel pedig akár saját maga is elvégezheti a székjavítást, ezért külön nem érdemes irodaszékek szervizelésével foglalkozó vállalkozáshoz fordulni.

Hogy könnyen el tudja dönteni, érdemes-e a meggibásodott forgószék, irodaszék javításába belekezdenie, szeretnénk bemutatni a több mint 20 éves tapasztalatunk szerint a gazdaságosan cserélhető székalkatrészeket. Ebben az összeállításban megtalálja a különboöző székalkatrészek gyakori neveit, valamint a cseréjükhöz szükséges tudásbázishoz is talál aktív linket.

 

Gyakran meghibásodó székalkatrészek a székjavításhoz

Parkettagörgő irodaszékhez, forgószékhezSzékgörgő

Az irodaszék terhelését közvetítik a padló felé. Így egyes esetekben jelentős tehelést kapnak, amitől eltörnek, vagy a kerék leválik a csaprészéről. Nem javítható székalkatrész, kompletten cserélni szükséges.

A székgörgő gyakori nevei: görgő, székgörgő, irodai szék görgő, forgószék görgő, fotelgörgő, parkettagörgő, kerék, szék kerék, bútorgörgő

Hogy könnyű-e kicserélni az eltörött szék görgőt? Nézze meg részletes segítségünket, és döntse el Ön: Székgörgő cseréjének a lépései >>

 

 

Lábcsillagok irodaszékekhez, vezetői fotelekhezLábcsillag

Az használat közben a felhasználó súlyát közvetíti öt felé elosztva a görgők, és azokon keresztül a padló felé. Leggyakoribb meghibásodása a törés. Így csak cserével javítható.

A lábcsillag gyakori nevei: csillagláb, csillagtalp, szék csillag, lábkereszt, székláb, pókláb, széktalp,

Hogy könnyű-e kicserélni az eltörött, elrepedt lábcsillagot? Nézze meg részletes segítségünket, és döntse el Ön:: Lábcsillagok cseréjének a lépései >>

 

 

Gázlift, gázteleszkóp forgószékekhez, vezetői fotelekhezGázlift

A gázlift felelős az irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek fokozatmentes magasságállításáért. A gázlift bonyolult összetételű és nem bontható elem. Meghibásodás esetén kompletten cserélni szükséges.

A gázlift gyakori megnevezése: teleszkóp, gázteleszkóp, pumpa, gázpumpa, gázpatron, gázrugó

Hogy könnyű-e kicserélni a nem működő gázliftet? Nézze meg részletes segítségünket, és döntse el Ön: Gázliftek cseréjének lépései >>

 

 

Ülésvasalatok forgószékekhez, veteői fotelekhezÜlésvasalatok

Speciális fém szerkezet, amely az ülőlap és a gázlift kapcsolatáért, illetve annak szabályozásáért felelős székalkatrész. Gyakori meghibásodása a repedés, törés. Meghibásodás esetén célszerű cserélni, mivel a házilagos, hegesztéssel történő javítás során a nagy hőtől eldeformálódhat, elferdülhet, így ismét könnyen eltörik. Ráadásul a hegesztés során a gázlift tetején található szabályzógomb megolvadhat, és akkor a gázlift is használhatatlanná válik.

Az ülésvasalatok gyakori elnevezései: ülésvas, székvasalat, pieszra, hintafunkció, hintamechanika, fotelmechanika, fotelvas, kioldó, piesztra, szinkron- asszinkron mechanika

Hogy könnyű-e kicserélni az eltörött, elrepedt ülésvasalatot, hintafunkciót? Nézze meg részletes segítségünket, és döntse el Ön: Ülésvas cseréjének lépései >>

 

A székjavítás kevéssé gazdaságos esetei

Vannak olyan meghibásodások, amik olyan speciális elemek, amit csak az adott szék gyártója használ. Kompatibilis cserealkatrész nincsem, így csak közvetlenül a gyártótól szerezhetóő be. Ez az esetek nagy részében a nagy távolság és a jelentős szállítási költségek miatt nem éri meg.

A másik az az eset, amikor a székjavításhoz rengeteg élőmunka szükséges, így bár az anyagár nem lenne sok, de a munkadíj miatt jelentősen megnőne a székjavítás költsége. Jellemző esetei ennek a forgószékek átkárpitozása, vagy a bőrfotelek újrabőrözése. Annak érdekében, hogy az egyes székalkatrészeket még könnyebben betudja azonosítani, készítettünk egy információs képet, az egyes székalkatrészek elhelyezkedéséről.

További kérdések a székjavításról

Egy-egy székjavítás során számtalan kérdés felvetődik a székjavítással kapcsolatban. Ezekről azonban készítettünk egy széleskörű segédanyagot, hogy Ön minél több kérdésre azonnali választ kapjon. Ezt magtalálja a Gyakori kérdések székjavítással kapcsolatban összefoglaló oldalunkon. Amennyiben konkrét kérdése van, kérjük küldje el nekünk az info@te96bt.hu email címre, vagy munkaidőben hívja munkatársainkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Részletes segédanyagok a székalkatrészek cseréjéhez

A leggyakoribb székalkatrész meghibásodásokról, illetve a tönkrement irodaszék alkatrészek cseréjéről készítettünk Önnek egy rendkívül részletes segédanyagot, amit az alábbi elérhetőségen talál meg. Ebben kitértünk a székjavítással kapcsolatos minden apró részletre. A leírást fázisfotókkal is igyekeztünk még érthetőbbé tenni. Bízunk benne, hogy ezzel a sok segítséggel már Önnek is egyszerű lesz a meghibásodott forgószék, főnöki szék javítása, és így már nem kell szakembert hívnia a székalkatrész kicseréléséhez. 

Üzenetküldő űrlap a Székszseríz számáraKedves látogatónk! Kérdése van valamelyik székalkatrész méretével, kicserélésével kapcsolatban? Vagy a webáruházunkban található termékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>