A fotel vagy forgószék felső fele imbolyog, jobbra balra billen. Mi lehet a hiba?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ezt a hibát kétféle meghibásodás is okozhatja. vagy a gázlift belső szerkezete törött szét, vagy a székvasalat törött. De nézzük sorban.

A gázliftben széttört műanyag távtartóelem

Gázlift műanyag távtartó elem töréseEzt a hibajelenséget gyakran okozza egy műanyag elem törése a gázlift belsejében. A gázlift (a csillagláb és az ülőlap közötti függőleges elem) műanyag távtartó része eltörött. Ezt úgy tudja leellenőrizni, hogy a lábcsillagon lévő műanyag takaróelemet felhúzza, és ott a vastagabb (lábcsillagban lévő fém tubus) és a vékonyabb, fényes tengely (ülőlaphoz csatlakozik) között lévő műanyag távtartó betét törött, repedt. Ilyen esetben a szék alatt fekete műanyag morzsa szokott szétszóródva lenni. A megoldás a komplett gázlift cseréje.

A forgószékben, fotelben az ülésvasalat törött, repedt

 A másik meghibásodás, ami ilyen hibajelenséget okozhta, ha az ülőlap alatti székvas eltörött, vagy berepedt. Ilyenkor a gázlift felső fele és az ülésvasalat felső fele nem tud szorosan illeszkedni. Ez szemmel is jól látható hiba. Megoldás ilyenkor az ülésvasalat cseréje. Az ülésvasalat utólagos hegesztését azonban nem javasoljuk, mert hegesztés közben a keletkező magas hőtől tönkremehet a gázlift, vagy a tetején lévő működtető gomb megolvad. De eldeformálódhat az ülésvasalat is, ami így ismételten gyors töréshez vezethet.

 

A gázliftekről, gázteleszkópokról részletes segítséget talál weboldalunkon: Gázliftek és működésük >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a szék meghibásodásával kapcsolatban. Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításávaval, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székelketrész vseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
A hiba beazonosításával kapcsolatos kérdés
Termékkel kapcsolatos kérdés
Termék cseréjével kapcsolatos kérdés
Szállítási idővel és módokkal kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése
Ha képet szeretne küldeni a cserélendő székalkatrészről, itt feltöltheti
További kép a székjavításhoz

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu