TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székalkatrész Nagykereskedelem

 

"A mai világban a kisboltok sajnos egyre nehezebben élnek. Egyre fogy a komoly vásárló és egyre nő a rezsi. Ezért biztosan Ön is, mint a döntéshozó sokat gondolkodik rajta, hogyan növelhetné cégének, vállakozásának a bevételeit. Milyen új szolgáltatást vagy terméket kínáljon, ami új vevőket és megrendeléseket hoz, és segít megelőzni ebben a kiélezett helyzetben a versenytársait...

Mi testközelből ismerjük a bútorboltok, bútoros vállalkozások napi gondjait. Látjuk, milyen nehéz megtartani a régi vevőket, és mekkora feladat új vevőket szerezni. Éppen ezért szeretnék ajánlani Önnek egy megoldást, ami keresett, és egyszerűen tudja bővíteni a forgalmazott termékei körét. Amin ráadásul profitot is realizáhat" Tóth Gábor ügyvezető

Mit szólna hozzá, ha mutatnánk Önnek egy egyszerű megoldást a gyors profit termelésre? Egy olyan kézenfekvő megoldást, ami:


- nem igényel profilváltást
- nem kerül Önnek sok pénzbe
- folyamatosan képes hozni az új és elégedett vevőket
- segít visszahozni régi vásárlóit
- megelőzheti vele a konkurenciáját
- rendszeres árbevételt biztosít Önnek
- növeli szolgáltatásai minőségét
- válságálló megoldást nyújt

Egy olyan új lehetőséget ajánlunk, amivel könnyedén elérheti ezeket a célokat. Ez a székalkatrészek forgalmazása. ha Ön forgalmaz bútorüzletében irodaszéket forgószéket, vagy akár kárpitos műhelyében foglalkozik székjavítással, átkárpitozással, biztosan találkozott a csere székalkatrészek igényével. És ez az igény folyamatosan növekedik. De miért is állítom ezt ilyen határozottan?

A cégek, vállalkozások folyamatosan használt és szükséges eszköze az irodaszék. Ennek az eszköznek muszáj működőképesnek lennie, mert nélküle bizony megáll az élet az irodákban, vagy a home office-okban. De mit lehet tenni, ha elromlik a szék?

Erre régebben az volt a válasz:ki kell dobni, és újat kell venni. Ezért árasztottak el minden nagyáruházat, üzletet a gyenge minőségű székek. És ezért jelentek meg még az élelmiszer áruházak akciós újságában is a nem folyamatos irodai munkához tervezett akciós székek. De mára a helyzet gyökeresen megváltozott. Ha egy szék elromlik, meghibásodik, akkor az első reakció már nem a selejtezés, a lecserélés gondolata, hanem a javításé.

Manapság egyre több vásárló figyelme fordul arra, hogy székét, irodaszékét egy apró meghibásodás miatt ne kelljen kidobnia. Egyre fontosabb a cégeknél is a takarékosság, ezért napjainkban a használók szeretnék széküket inkább megjavítani, mint kidobni és újat venni helyette. A székjavítás bár az első pillanatban kézenfekvő megoldásnak tűnik, azért jópár kérdést felvet:

- milyen alkatrészre van szükség?
- melyik a megfelelő méretű székalkatrész?
- hol lehet azt beszerezni?
- hogyan kell kicserélni?
- megéri-e a javítás?
- találok-e megfelelő szakembert a javításhoz?

 

Nálunk nagy választékban, 1-2 napos szállítási idővel talál megfelelő székalkatrészeket a szakszerű székjavításhoz. És részletes leírásokkal segítjük a székjavításban, ha Ön azzal is foglalkozik. Felkeltettük az érdeklődését? Nagykereskedelmi, forgalmazói információkért keresse SzékSzerviz ügyfélszolgálatunkat a +36 30 760 2655 telefonszámon. Ha inkább írásban érdeklődne, kérem küldje levelét az info@te96bt.hu címre. Vagy egyszerűen csak töltse ki és küldje el nekünk a viszonteladói jelentkezési űrlapot.