TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék kategóriák

Székjavítás egyszerűen, gyári székalkatrészekkel

Webáruházunk fő célkitűzése, hogy segítsünk Önnek megjavítani irodaszékét. Ezért magyarország egyik legnagyobb székalkatrész kínálatát hoztuk el Önnek. Ráadásul ezeket a székalkatrészeket raktárkészletről tudjuk szállítani. Így ha gyorsan szükség van a székjavításra, a szükséges szék alkatrész akár már 1 munkanap alatt is Önnél lehet.

De a székalkatrészek mellet, a székjavítással, székalkatrész cserével kapcsolatos minden kérdésben szeretnénk segíteni Önnek. Így a székalkatrészek mellett bőséges leírásokat, székjavítási tippeket, alkatrészcseréhez tanácsokat is adunk Önnek.

Székalkatrészek csoportosítása

Hogy Ön minél könnyebben át tudja tekinteni a székalkatrészeket, és megtalálja közöttük a javításhoz szükséges terméket, kategóriánként csoportosítottuk őket. És minden termékhez, székalkatrészhez készítettünk részletes leírásokat, és megadtuk a pontos méreteket is, hogy Ön könnyen megtalálja az alkatrészcseréhez a kompatibilis új székalkatrészt.

Gyakori kérdések gyűjteménye

Ha az irodaszék meghibásodik, nem mindig lehet könnyen eldönteni, hogy mi lehet a probléma, melyik alkatrésszel van gond. Ezért összeállítottunk Önnek egy részletes segítséget, ahol a székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatos legtöbb kérdésre igyekszünk választ adni.

Gyakori székjavítási kérdések >>

 

Székjavítási leírások

A webáruházunkban nem csak a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, de azok egyszerű, gyors cseréjéhez is igyekszünk segítséget nyújtani, praktikus tippeket adni. Nézze át a székjavítási leírásainkat, így segítségükkel szakember közreműködése nélkül, Ön is elvégezheti a székjavítást

Részletes székjavítási leírások >>

 

Webáruházunk használata, szállítási, fizetési lehetőségek

Igyekszünk a webáruházunk minél egyszerűbb használatában is segíteni. Ezért készítettünk rengeteg leírást, hasznos cikket, amiknek a segítségével egyszerűen, könnyen megrendelheti a megfelelő székalkatrészt irodaszéke javításához.

A webáruház egyszerű használata >>

Online Ügyfélszolgálat

Készítettünk Önnek egy nagyon részletes összeállítást, amiben a szállítással, rendelések kezelésével kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre igyekszünk kimerítő válaszokat adni. De munkaidőben természetesen keresheti kérdéseivel kollégáinkat is.

Online Ügyfélszolgálat >>

 

Székjavítás, SzékSzerviz Blog

A székjavítással, székek szervizelésével, friss információkkal is igyekszünk segíteni Önnek meghibásodott irodaszéke, forgószéke javításában

Székjavítás Blog >>

 

Tovább

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Székjavítás - SzékSzerviz. Ehhez kínálunk Önnek megbízható székalkatrészeket gyors szállítással 

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista 25 év tapasztalattal

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Tovább