Irodaszék meghibásodásával, hibajelenségekkel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A meghibásodással, hiba azonosítással kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Amikor egy-egy irodaszék meghibásodik, nem minden esetben egyszerűen azonosítható be, hogy mi okozza a problémát. Persze ha egy székalkatrész eltörik, akkor nagyon gyorsan kiderül, mit is kellene cserélni. Ilyenkor elég csak megkeresni a megfelelő székalkarész csoportot, majd kiválasztani a megfelelő méretű elemet. De mi van akkor, ha a hiba oka nem egyértelmű? Akkor hova forduljon tanácsért. Nem kell sokat töprengeni, mi ebben is igyekszünk segíteni Önnek. Weboldalunkon folyamatosan bővülnek azoknak a lerásoknak a listája, amik segítehetnek ilyenkor a hiba beazonosításában. Mert ha már megvan a hiba oka, onnét már csak szinte pár lépés a megfelelő csere székalkatrész megtalálása.

Székjavítás - segítség a hiba azonosításához

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu