TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Forgószék gázliftek 110 kg-os teherbírással

Gázlift, gázteleszkóp, gázpumpa forgószékhezA forgószékek, irodaszékek magasság állítási lehetőségét biztosító eleme a gázlift. Használat közben folyamatosan terhelés alatt áll, így sajnos az egyik leggyakrabban meghibásódó székalkatrész. A gázlift a kialakításából adódóan nem szétbontható, nem javítható. Ezért ha meghibásodik, tönkremegy, kompletten cserélni szükséges.

A forgószék gázlift kiválasztásakor nem csak az átmérőre, hanem a gázlift hosszára is célszerű odafigyelni, mert ez határozza meg, hogy a széket milyen magasra lehet felemelni, vagy lesüllyeszteni. Az irodaszékek, vezetői fotelek gázliftjei sokféle néven ismertek. Így ismerheti még: gázrugó, gázteleszkóp, gázpumpa.

Fontos! Mielőtt megrendeli az alkatrészt, kérjük ellenőrizze le a méreteket, hogy biztosan a megfelelő gázliftet rendelje meg. Ehhez részletes segítséget a Székjavítási leírások menüpontban talál.

Gázlift méreteinek meghatározása, és a csere lépései >>

Tovább

Amennyiben ilyen székalkatrész cseréjén gondoilkodik, célszerű leellenőrizni a méreteket annak érdekében, hogy a megfelelő gázliftet, gázrugót válassza. Ugyanis ha a szükségesnél hosszabb gázliftet választ, akkor előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően alacsonyra állítani. Így alacsonyabb testalkat esetén esetleg nem ér le a láb. Ha a szükségesnél rövidebb gázliftet választ, akkor pedig előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően magasra állítani, és magasabb testalkat esetén kényelmetlen lesz az ülés. De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges gázliftet, készetettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a gázliftekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat.  

Gázlift, gázteleszkóp kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább