Személyes átvétellel a Budapesti Csomagpontban

SzékSzerviz Budapest - megrendelt székalkatrész átvétele budapesti csomagponton

 

 

Ön Budapesten vagy közelében lakik? Akkor az Ön számára van egy kedvező lehetőségünk, a szállítási költség csökkentése érdekében. A minél kedvezőbb szállítási díjak elérése érdekében egy új szolgáltatást vezettünk be. Partnerünk, a Webshop Logisztika Budapest közreműködésével személyesen, az Önnek megfelelő időben veheti át a megrendelt székalkatrészt, ráadásul nagyon kedvező szállítási költséggel.

Az átvételi pont jól megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel, akár autóval is. Parkolóhely is bőven akad a környéken, így ezzel nem lesz gondja. Az átadópont környéki parkolóhely zóna kódja: 3063

 


Szállítási költség

Ennek az átvételi módnak a szállítási költsége csak 600 forint (473 Ft + 27 % ÁFA), így alacsony költséggel tudja megrendelni, illetve átvenni a szükséges alkatrészt kedvenc irodaszéke javításához.

 

SzékSzerviz Budapest Átvételi Pont elérhetőségei

Szeretné egyeztetni, hogy a csomagja már biztosan beérkezett? Vagy a megközelítéssel kapcsolatban informálódna? Nyitvatartási időben akár telefonon keresztül is azonnali segítséget kérhet.

Telefon:   +36 1 704 2848

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43. (utcára nyíló fehér rácsos földszinti üzlethelyiség a volt ORION szaküzlet helyén)


Budapesti átvételi pont nyitva tartása

Ezen az átvételi ponton természetesen csak a már megrendelt és visszaigazolt termékeket tudja átvenni előzetes értesítés után. Készlet itt nincsen az alkatrészekből. A fizetés egyelőre készpénzzel lehetséges, a bankkártyás fizetés még nem megoldott.

Hétfő: 12.00 - 18.00 óra

Kedd: 10.00 - 18.00 óra

Szerda: 10.00 - 18.00 óra

Csütörtök: 10.00 - 18.00 óra

Péntek: 10.00 - 18.00 óra

Szombat és vasárnap zárva 

 

Térkép az átvételi ponthoz


Parkolási zóna: 3063 Budapest, VI. kerület. 3. zóna

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu