GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Személyes átvétellel a Budapesti Csomagpontban

A személyes átvétel budapesti csomagpontunkon a COVID miatti rendelkezések szerint átmenetileg szünetel. Szíves megértését kérjük.

 

SzékSzerviz Budapest - megrendelt székalkatrész átvétele budapesti csomagponton

Ön Budapesten vagy közelében lakik? Akkor az Ön számára van egy kedvező lehetőségünk, a szállítási költség csökkentése érdekében. A minél kedvezőbb szállítási díjak elérése érdekében egy új szolgáltatást vezettünk be. Partnerünk, a Webshop Logisztika Budapest közreműködésével személyesen, az Önnek megfelelő időben veheti át a megrendelt székalkatrészt, ráadásul nagyon kedvező szállítási költséggel.

Az átvételi pont jól megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel, akár autóval is. Parkolóhely is bőven akad a környéken, így ezzel nem lesz gondja. Az átadópont környéki parkolóhely zóna kódja: 3063

 


Szállítási költség

Ennek az átvételi módnak a szállítási költsége csak 780 forint (614 Ft + 27 % ÁFA), így alacsony költséggel tudja megrendelni, illetve átvenni a szükséges alkatrészt kedvenc irodaszéke javításához.

 

SzékSzerviz Budapest Átvételi Pont elérhetőségei

Szeretné egyeztetni, hogy a csomagja már biztosan beérkezett? Vagy a megközelítéssel kapcsolatban informálódna? Nyitvatartási időben akár telefonon keresztül is azonnali segítséget kérhet.

Telefon:   +36 1 704 2848

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43. (utcára nyíló fehér rácsos földszinti üzlethelyiség a volt ORION szaküzlet helyén)


Budapesti átvételi pont nyitva tartása

Ezen az átvételi ponton természetesen csak a már megrendelt és visszaigazolt termékeket tudja átvenni előzetes értesítés után. Készlet itt nincsen az alkatrészekből. A fizetés egyelőre készpénzzel lehetséges, a bankkártyás fizetés még nem megoldott.

Nyitvatartás:
hétfő: 12:00- 18:00
kedd: 10:00 - 18:00
szerda: 9:00 - 16:00
csütörtök: 10:00 - 18:00
péntek: 9:00 - 16:00

Szombat és vasárnap zárva 

 

Térkép az átvételi ponthoz


Parkolási zóna: 3063 Budapest, VI. kerület. 3. zóna

 

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>