TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Erősített gázliftek forgószékekhez, 150 kg-os teherbírással

Mindig meghibásodik a gázlift? Kicsi a gázteleszkóp teherbírása? Kinálatunkban most megerősített, 150 kg teherbírású gázlifteket is kínálunk Önnek forgószékhez, vagy vezetői bőrfotelekhez. Ráadásul most a meghibásodott gázlift cseréjéhez részletes segédanyagokat is készítettünk, hogy a székalkatrész cseréjéhez ne kelljen rögtön székszervizes szakembert hívni, hanem akár Ön is meg tudja oldani otthonában, irodájában. Ismerje meg Ön is a sok fázisfotóval készült tippeket a székjavításhoz.

Gázlift cseréje lépésről lépésre >>

Tovább

Az irodaszékek, vezetői fotelek gázliftjei sokféle néven ismertek. Így ismerheti még: gázrugó, gázteleszkóp, lift.

Amennyiben ilyen székalkatrész cseréjén gondoilkodik, célszerű leellenőrizni a méreteket annak érdekében, hogy a megfelelő gázliftet, gázrugót válassza. Ugyanis ha a szükségesnél hosszabb gázliftet választ, akkor előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően alacsonyra állítani. Így alacsonyabb testalkat esetén esetleg nem ér le a láb. Ha a szükségesnél rövidebb gázliftet választ, akkor pedig előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően magasra állítani, és magasabb testalkat esetén kényelmetlen lesz az ülés. 

De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges gázliftet, készetettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a gázliftekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat. 

Gázlift, gázteleszkóp kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább