TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Létezik-e megerősített karfa a vezetői bőrfotelekhez?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A vezetői fotelek, bőrfotelek, illetve a hozzájuk tartozó karfák nagy mennyiségben Kínában készülnek. Így a konstrukciók, karfa kialakítási megoldások az ottani használati viszonyokhoz igazodnak. Az Európában gyártott vezetői fotelek kialakítása, így a jellemző karfa megoldások is ezektől eltérnek. Ezért fordulhat elő, hogy ezek a karfák nem csereszabatosak, és a pótlásuk egy esetleges törés esetén nagyon bonyolult.

Ha tehát egy "kínai" terméken eltörik a karfa, azt általában csak az eredeti gyártótól származó, ugyanolyan méretű és formájú karfával lehet pótolni. Sajnos nincs mód ugyanolyan kialakítású, de erősített kivitelű karfa beszerzésére. Így csak olyan pót karfához lehet csak hozzájutni (abból sem minden tipushoz) ami az eredeti gyári.

Megoldás lehetne még az egyedi gyártás, valamilyen erősebb alapanyagból, jobb méretezéssel. Azonban az egyedi gyártás rendkívül magas költséggel járna, ami miatt már nem érné meg a fotelt javítani. Így sajnos erősített karfát nem tudunk ajánlani.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy valamelyik székalkatrészről szeretne még további információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>