Létezik-e megerősített karfa a vezetői bőrfotelekhez?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A vezetői fotelek, bőrfotelek, illetve a hozzájuk tartozó karfák nagy mennyiségben Kínában készülnek. Így a konstrukciók, karfa kialakítási megoldások az ottani használati viszonyokhoz igazodnak. Az Európában gyártott vezetői fotelek kialakítása, így a jellemző karfa megoldások is ezektől eltérnek. Ezért fordulhat elő, hogy ezek a karfák nem csereszabatosak, és a pótlásuk egy esetleges törés esetén nagyon bonyolult.

Ha tehát egy "kínai" terméken eltörik a karfa, azt általában csak az eredeti gyártótól származó, ugyanolyan méretű és formájú karfával lehet pótolni. Sajnos nincs mód ugyanolyan kialakítású, de erősített kivitelű karfa beszerzésére. Így csak olyan pót karfához lehet csak hozzájutni (abból sem minden tipushoz) ami az eredeti gyári.

Megoldás lehetne még az egyedi gyártás, valamilyen erősebb alapanyagból, jobb méretezéssel. Azonban az egyedi gyártás rendkívül magas költséggel járna, ami miatt már nem érné meg a fotelt javítani. Így sajnos erősített karfát nem tudunk ajánlani.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy valamelyik székalkatrészről szeretne még további információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu