Szűrés

Ár
4 990 Ft - 5 400 Ft

TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vezetői fotelek műanyag lábcsillagai 110 kg-os teherbírással

A vezetői fotelek, bőrfotelek fontos eleme a lábcsillag. Nagyob méretűek, mint az irodaszékeknél használatosak. Ugyanis ha a vezetői fotellel valaki éppen billeg, hintázik, így a súlypont eléggé hátra kerül. Kisméretű lábcsillaggal ilyenkor a fotel megbillenhet, felborulhat. Általában maga a fotel önsúlya is nagy, amihez még hozzájön a használat közbeni terhelés. Így ha a fotel csillaglába eltörött, cseréjéhez javasoljuk az erősített kivitelű székalkatrész használatát.

Forgószék, vezetői fotel lábcsillag, csillagláb cseréje lépésről lépésre, részletes szerelési útmutatóval

Eltörött a lábcsillag? Tönkrement a csillagláb? Ha ilyen problámája van, a jó hír az, hogy ezért nem kell az egész vezetői fotelt, bőrfotelt kidobni, hanem elég csak a tönkrement székalkatrészt kicserélni. Azonban a lábcsillagokból nagyon sokféle kivitelt és méretet használnak a gyártók. Annak érdekében, hogy Ön egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő lábcsillagot, csoportosítottuk őket. Így Önnek nincs más dolga, mint beazonosítani, hogy irodaszékhez vagy vezetői fotelhez keres lábcsillagot, illetve eldöntenie hogy elég a standard 110 kg-os teherbírás, vagy az erősített, akár 150 kg teherbírású csillaglábra van szüksége.

Ezután már csak le kell ellenőriznie, hogy az általunk kínált lábcsillag csapátmérője azonos-e a cserélendő székalkatrésszel, hogy a meglévő székgörgőket felhasználhassa az új lábcsillaghoz is. A webáruházban található székalkatrészekből rendelkezünk raktárkészlettel, így pár munkanapon belül ott lehet Önnél a szükséges alkatrész.

Felmerülhet a kérdés, hogy egyszerű vagy bonyolult egy meghibásodott, eltörött lábcsillag cserélése. Szerintünk nem bonyolult, nem is nagyon érdemes ezzel szakszervizhez fordulni. De nézze meg Ön, és döntse el!.

A forgószék lábcsillag kicserélésének lépései >>

Tovább