TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

A gázlift alatt apró fekete műanyagdarabkákat találtam. Ez a gázliftből származhat?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A hibajelenséggel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Előfordul, hogy takarításkor a szék alatt apró fekete műanyag morzsával találkozunk. Ez alapján még nem biztos, hogy arra gondolunk, hogy az irodaszékünk meghibásodott. Azonban ez a gázlift meghibásodásának egyik kezdeti előjele.

 

Gázlift távtartó persely

Gázlift, gázteleszkóp távtartó perselyeEzt a hibajelenséget egy műanyag elem törése, szétrepedése okozza. A gázlift belsejében, az álló, ún. tubus rész, valamint a gázlift munkahengere között egy műanyag távtartó elem található. Ez a műanyag elem folyamatosan nagy igénybevételnek van kitéve.  Az apró, fekete műanyag morzsák innét származnak, mert ha az elem eltörött, a szék használata közben a folyamatos forgás által innét apró  műanyag darabkák válank le. Ezeket találjuk meg idővel a szék alatt.

Hogy ez a műanyag távtartó valóban eltörött-e, vagy milyen mértékben ment már tönkre, Ön is le tudja ellenőrizni. Ehhez nem kell mát tennie, mint megnézni a gázliftt tubusa, illetve munkahengere közötti távtartót. A gázliftet általában takaróelem fedi.  Ezt a takaróelemet kell felhúzni az ülőlap alá, így már hozzáféhetővé, láthatóvá válik a távtartó. Ehhez célszerű a széket a legmagasabb üléspozícióba állítani, hogy a gázlift teljesen nyitott legyen. Ha azt látja, hogy a műanyag távtartó elem törött, repedt, várhatóan hamarosan a gázlift teljes meghibásodása várható. Ilyen távtartó elemet külön nem lehet vásárolni, mert a gyártóktól csak a komplett, összeépített gázliftet tudjuk beszerezni. Így a megoldás majd a komplett gázlift cseréje lesz.

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz szükséges alkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>