Hogyan tudom kicserélni a meghibásodott székalkatrészt?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Webáruházunkban részletes segítséget talál a meghibásodott alkatrész cseréjéhez. Itt sok fotóval, javítási fázisképpel és részletes leírásokkal segítjük Önt abban, hogy minél egyszerűbben kicserélhesse a meghibásodott székalkatrészt. De nézze meg Ön is, mi mindenben tudunk segíteni székjavítás esetén.

Hibajelenségek bemutatása, azonosítása

Amikor hirtelen meghibásodik egy irodaszék, hirtelen azt sem tudja az ember, mi lehet a probléma. Ennek beazonosításához összeállítottam Önnek egy gyakori kérdésekből álló, és folyamatosan bővülő listát.

 

Most megnézem a székjavításhoz kapcsolódó gyakori kérdéseket >>

Székjavításhoz részletes leírások

A több mint 25 éves székjavítási tapasztalatom szerint az irodaszékek jellemző meghibásodásáért pár tipusú székalkatrész a felelős. Ezekről készítettem Önnek egy részletes bemutatót, sok fázisfotóval

 

Megismerem hogyan kell egyszerűen kicserélni a székalkatrészt >>

Videós segítség székjavításhoz

Készítettünk Önnek jó pár olyan videót, amik segítenek megismerni a leggyakoribb székalkatrészeket. Ezek segítségével megismerheti működésüket, így könnyebben ki tudja választani a szükséges székalkatrészt

 

Megnézem a videót a székalkatrészekről >>

Székalkatrészek beméretezése

Minden alkatrészhez készítettünk Önnek részletes leírást, rögzítési vagy termék méreteket, amik segítségével már könnyen össze tudja hasonlítani régi és az új székalkatrész méreteit. 

 

SzékSzerviz webáruház termékkínálata >>

Csoportosított székalkatrészek

A könnyeb áttekinthetőség, és a minél gyorsabb alkatrész megtalálása miatt a székalkatrészeket csoportosítottuk. Így csak pár alkatrészt kell alaposabban áttanulmányoznia, hogy a kialakításuk, méretek megfelelőek-e a székjavításhoz.

 

Székalkatrészek csoportosítása >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu