TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hogyan tudom kicserélni a meghibásodott székalkatrészt?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Webáruházunkban részletes segítséget talál a meghibásodott alkatrész cseréjéhez. Itt sok fotóval, javítási fázisképpel és részletes leírásokkal segítjük Önt abban, hogy minél egyszerűbben kicserélhesse a meghibásodott székalkatrészt. De nézze meg Ön is, mi mindenben tudunk segíteni székjavítás esetén.

Hibajelenségek bemutatása, azonosítása

Amikor hirtelen meghibásodik egy irodaszék, hirtelen azt sem tudja az ember, mi lehet a probléma. Ennek beazonosításához összeállítottam Önnek egy gyakori kérdésekből álló, és folyamatosan bővülő listát.

 

Most megnézem a székjavításhoz kapcsolódó gyakori kérdéseket >>

Székjavításhoz részletes leírások

A több mint 25 éves székjavítási tapasztalatom szerint az irodaszékek jellemző meghibásodásáért pár tipusú székalkatrész a felelős. Ezekről készítettem Önnek egy részletes bemutatót, sok fázisfotóval

 

Megismerem hogyan kell egyszerűen kicserélni a székalkatrészt >>

Videós segítség székjavításhoz

Készítettünk Önnek jó pár olyan videót, amik segítenek megismerni a leggyakoribb székalkatrészeket. Ezek segítségével megismerheti működésüket, így könnyebben ki tudja választani a szükséges székalkatrészt

 

Megnézem a videót a székalkatrészekről >>

Székalkatrészek beméretezése

Minden alkatrészhez készítettünk Önnek részletes leírást, rögzítési vagy termék méreteket, amik segítségével már könnyen össze tudja hasonlítani régi és az új székalkatrész méreteit. 

 

SzékSzerviz webáruház termékkínálata >>

Csoportosított székalkatrészek

A könnyeb áttekinthetőség, és a minél gyorsabb alkatrész megtalálása miatt a székalkatrészeket csoportosítottuk. Így csak pár alkatrészt kell alaposabban áttanulmányoznia, hogy a kialakításuk, méretek megfelelőek-e a székjavításhoz.

 

Székalkatrészek csoportosítása >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>