TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székalkatrész rendeléssel kapcsolatos kérdések

Gyakori kérdések székalkatrész rendeléssel kapcsolatban

 

Ha először jár webáruházunkban, még biztosan kissé bonyolutnak érzi az eligazodást a rengetek különféle anyagú és méretű székalkatrész között. És bizonyára sokáig tart feldolgozni, átlátni a sok információs anyagunkat.

Valószínűleg pár kérdés felmerül azzal kapcsolatban is, hogy a Székalkatrész Webáruházunkból hogyan tud rendelni. Mivel szeretnénk Önnek segíteni a megfelelő, székjavításhoz szükséges alkatrészek könnyebb áttekinthetőségében. igyekeztünk mindent egységbe foglalni.

Ezért összeállítottuk Önnek a székalkatrész megrendelésével, szállításával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve a rájuk adott válaszokat.

És ha még véletlenül kimaradt volna valami infó, kérjük keresse nyugodtan az Ügyfélszolgálatunkat. 

 

Gyakori kérdések a székalkatrész rendeléssel kapcsolatban

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Vásárlóink visszajelzése székalkatrész webáruházunkról